torsdag 24 november 2011

Once you go mac, you never go back.

Detta vaknade jag till i morse, och i natt för den delen. De byter tak på huset mitt emot, och plasten slår otroligt hårt och högt när det blåser. Det blåste väldigt mycket i Stockholm i natt. Dessutom börjar de jobba klockan 7 på morgonen och skriker på/till varandra hela tiden. Nej, inte jobbigt alls. Hoppas de är klara snart!
Jag som var så glad över att inte ha insyn i min lägenhet, nu gäller det knappt längre :) eller okej, jag måste helt enkelt ta på mig en tröja innan jag drar upp rullgardinen på morgonen nu, jobbigt! haha. 
Såhär mysigt har jag haft det. Detta var dock min "nu-åker-skämskudden-fram"-look. Försökte gömma mig i både onepiecen och täcket. Hehe. 
Såhär har min dag till största delen sett ut. Sett på Glee, läst böcker och druckit minst fem koppar thé. En förvånansvärt skön och avslappnande dag,  trots att halsen river.  

Var tvungen att gå ut nu framåt kvällen ändå. Skulle lagat entrecote till middag, men när jag öppnade förpackningen stank verkligen köttet, så det åkte i soporna direkt. Hade inget annat hemma, bara ägg vilket jag redan ätit till både frukost och lunch, så jag fick gå till ica. Köpte en banan bara dock, så jag kunde göra pannkakor. De är så himla goda, och triggar mig inte överhuvudtaget! Yay. För tro inte att det är över, varenda dag tar jag ungefär 100 beslut om att inte äta socker, det är en ständig kamp och jag tycker fortfarande att det är jobbigt. Men jag klarar det! 

I morgon ska jag äta lunch med några gamla klasskompisar, det blir trevligt. De hade en fin salladsbar på Chokladbollen som jag var på häromdagen, så jag ska nog dra med dom dit. Inte för att jag tänker välja så mycket sallad, men de hade massa annat gott, som ägg och räkor och kyckling och sånt. Gott! Och mycket trevligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar