onsdag 11 januari 2012

Hur ett fandom blev galet.

Dagens guide i hur fans bygger upp en relation mellan två skådisar som inte egentligen finns och sedan blir arga när den inte finns (för logiskt tänkande existerar inte här och folk kan inte enbart vara väldigt bra vänner eller överhuvudtaget skämta om saker): 

Så, vi tar två karaktärer i en serie. De behöver inte ens ha en relation i serien, men om de har det underlättar det. Vi tar Brittany och Santana (Brittana) i Glee för enkelhetens skull. Första säsongen. Hela Glee-klubben har ett flervägssamtal.

Santana: Sex is not dating!
Brittany: If it were, Santana and I would be dating.

Och där har de planterat den bilden i allas huvuden och Brittana (som från början var Santittany) blev till. Men sedan kan folk aldrig stanna där, utan måste alltid ta det ett steg längre. Så okej, Heather Morris och Naya Rivera är bästa kompisar på riktigt. Men det går väl inte? Nej, de måste ju också ha ihop det då, eftersom Brittany och Santana har det. Och där föddes HeYa. Inte nog med det. Då är hela Glee-gänget på Comic con i San Diego och de blir tillfrågade om sina karaktärers relation, så säger de:


Heather: We're best friends in real life.
Naya: We make out all the time.
Heather: Yeah, we make out all the time, let's just get it out there.

Okej, och DÄR tog HeYa verkligen fart. Visst de skämtar, men i vissa fans ögon finns det inga skämt. Sedan lägger Naya upp bilder som typ denna på twitter:

Eller säger saker som:
Naya: And then Heather shows up and like instantly, seriously from the first day I was "I like you" and she was "I like you too" and I think god has laid a hand and now we are best friends." (01:04 in)


Eller så lägger de upp videos som denna:


Och går på premiärer:

Och sedan åker de på konsertturné och:
Men vänta, detta är inte allt. Sedan kommer detta:

“The whole show was a mess anyways, so right before we went on [Naya] said ‘I think I’m going to come on stage” and I was like ‘Yes, do it, please please!’ So she was like, ‘Do you mind if I kiss you on stage?’ And I was like ‘Let’s do it! Let’s go for it!’ 

"I love her, bye! She's my best friend forever."

Men detta är inte allt. Sedan gjorde Naya ett photoshoot med tidningen FHM.
Och eftersom folk är helt bisarrt uppmärksamma såg de en person i bakgrunden. Det måste vara Heather var det många som trodde. 

Och sedan släpps Snuts avsnitt 5b. Med Heather i vad som ser ut att vara samma linne som personen på bilden ovanför har. Och DÅ jäklar tog det liv i luckan. (för det finns inte mer än ett grått linne i världen)
Plus då att Heathers rumskompis flyttade ut. "Ska Naya flytta in?" tänkte folk.



Och så är Heather på Letterman samma kväll och berättar att hennes pojkvän Taylor i just det ögonblicket flyttar in i hennes hus. Och så sprack hela ballongen och folk är förbannade för att deras förhållande inte är på riktigt, och vissa blir seriöst arga på Heather. My god. Stackarna. Jag vill aldrig bli känd.

I nästa avsnitt: Achele, eller hur man bygger upp ett förhållande som inte finns mellan två skådespelare i Glee för att de är bästa kompisar och har bott ihop, del 2. Och del typ 100 i att Gleeks är galna. Inte jag då. Men många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar