torsdag 31 mars 2011

Döda.

Nu ligger jag och arash helt utslagna i soffan och vilar. Lägenheten är i princip tom, vi ska snart packa ihop det sista och bära över till Tobbe och jossan, och sen ska vi städa. Vilken sjuk vecka detta är.

I måndags kom mamma och pappa. I tisdags träffade vi Hvitas mamma och arash hade uppskrivning och klarade det. I onsdags hade vi redovisning, den sista någonsin i skolan, och arash hade uppkörning och klarade den. Så duktig!! Redovisningen gick också bra, vi fick bra kritik. Sen var vi ute och åt, och sen packade jag innan vi däckade vid tio. Idag var vi upp halv åtta, och fram till nu har vi lastat grejer i släpet. Mor och far körde precis härifrån. Sen ska vi som sagt städa och ikväll ska vi ut och äta med Fiskarhedenvillan. Imorgon ska vi skriva personligt reflektionsprotokoll om denna kursen, vad vi lärt oss och så.

Sen blir det väl till att sova i helgen... :)

Och på måndag börjar lektionerna igen. "Livet efter skolan" haha. Seriöst, en lektion heter så. Galet. Sen är det praktik. Den börjar inte förrän den 18:e så jag funderar på att kanske hälsa på Jennifer en sväng först. Skulle jag få det? :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Trotzgatan,Falun,Sverige

1 kommentar: