söndag 23 oktober 2011

Cecilia lagar.

Här är mitt kök. Visst är det mysigt? ;) Ytterdörren är precis till höger. Men vad står där på diskbänken?

Mellanmål!! Jag ska visa hur jag gör i bilder, för detta är seriöst det godaste jag vet. Och det är nyttigt, hur bra är det?? Ingredienser: kesella 1% (högre proteinhalt), vispgrädde, frysta hallon, kokosflingor och pumpakärnor. 

Blanda en halv burk kesella (beroende på hur hungrig du är förstås) med en halv deciliter grädde. Blanda blanda blanda.

Så här ska det se ut när man blandat. Krämigt och gott. 

Häll på valfri mängd bär, frön och flingor. Här är valmöjligheterna enorma, blanda i allt som är gott! Visst ser det fint ut? Men det ska det inte göra länge till, nu är det dags att blanda igen. Blanda lite, låt den vila, blanda lite mer och upprepa. Allt ska färgas rosa!

Ungefär såhär ska det se ut när det är klart. Färdigt att uppslukas, och så gott det går att bli ungefär. Skulle nog kunna äta detta till alla måltider på dagen. Proteinrikt, fettrikt och några få kolhydrater. Gott!

1 kommentar: