torsdag 4 augusti 2011

Rundkörning.

Äntligen är vi klara i studion för denna gången. Så förbannat tråkigt när de är i samma byggnad som oss på kontoret, då får jag ju aldrig köra ut till plats, utan bara springa ner för trapporna som mest. Trist!


Så idag är vi långt ute i ingenstans och filmar. De hade glömt walkiesarna här, så jag skulle köra ut med dom. Yay! Fick bilnycklar, walkiesar och en vägbeskrivning till Vällingby. Inget konstigt där. Körde över Vasastan över till Kungsholmen och ut mot Drottningholm. Kom till Vällingby och till parkeringsgaraget som vägbeskrivningen visade mig till. Körde runt i det där jäkla parkeringshuset - inget filmteam. Försökte ringa platschefen - inget svar. Ringde koordinatorn och frågade var i garaget de skulle vara och möttes av en tystnad.


"Ojdå, du fick visst fredagens vägbeskrivning. Jag mailar dig dagens."


I samma stund vi lagt på ringer platschefen upp och säger att jag kan bara skriva in Markims kyrka i min iphone så hittar den. Jag säger då det, jag hade aldrig klarat detta jobbet utan min iphone! Helt ärligt. Så jag tog en sväng förbi Vällingby innan jag kom ut till Markim mitt ute i ingenstans. Bara cirka 40 minuters extra restid. Men det var skoj i alla fall, och så vackert ute i Markim! Soligt och härligt :) Får se de mest udda platserna i denna branschen.



Men nu är det lunch, och snart ska jag tillbaka ut till Markim igen. Skådespelare som ska ut till plats!

1 kommentar:

  1. Inte konstigt att du lär dig att köra bil i Stockholm...

    SvaraRadera