onsdag 23 februari 2011

Vill också åka till Englaaaand!

Idag kom de och hämtade hyllan istället, fick förhinder igår. Paret som köpt den var döva, intressant. Nu förstår jag varför hon bara smsat mig. Svårt att veta hur man ska uppföra sig när den andra parten inte hör vad man säger, jag har aldrig varit med om det tidigare. Allt gick bra i alla fall, de fick hyllan och jag fick pengar. Dessutom jobbade hon på SVT (hon hade SVT-jacka), de sänder ju teckenspråksnyheter och sådant här från Falun.

Vi pitchade idag i skolan, gick mycket bra! Fick bra feedback både på reklamfilmen och på vår pitch. De bedömde oss på hur vi uppfört oss direkt efter, det var intressant, men de sa att vi kändes avslappnade, väl förberedda och att vi fick med de i panelen i samtalet vilket var bra. Så på måndag kör vi igång och börjar filma, det ska bli roligt! Denna filmen kan bli så himla bra verkligen!

En kille i klassen är i Liverpool nu för sitt projekt. Så sjukt coolt!! De ska göra en reklamfilm om Liverpool FC typ, så han har fått biljetten till en fotbollsmatch betald, halva klassen är avundsjuka på den resan. Mm, själva ska vi ta oss 500 meter bort till Friskis... exotiskt. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar