fredag 4 februari 2011

Nu ere fredagsmys!

Idag hade jag och Arash möte med Friskis i Falun. Gick superbra, de var jätteentusiastiska och positiva vilket var skönt. Vi behövde det. Så nu är det bara att börja planera! Vi testfilmade ju häromdagen och har klippt lite, det kan bli riktigt grymt. Dock ska vi sjukt nog förmodligen filma med digitala systemkameror istället för filmkameror, SÅ bra är de nya kamerorna! Ganska coolt.

En annan sak som tyngt oss under veckan lyfte lite idag. Vi filmade ju hela dagen i lördags, men i filöverföringen gick något fel och alla våra filer blinkar grönt med oregelbundna mellanrum. Vilken jäkla ångest vi fick, jäkla skit!! Dock har vi lyckats rädda lite, så det ska nog gå. Men hur många saker kan gå fel egentligen?! Åh.

I helgen ska vi planera och sen är det fullt upp igen. I nästa vecka har vi föreläsningar i projektekonomi och så ska jag hjälpa till med några andras projekt runt nästa helg. Skoj! Arash ska hjälpa till att filma och jag ska väl...ja, typ tapetsera. Alltid lika glamoröst med filminspelning ;)

I helgen: balansbudget, planering och städning. Kanske en öl också, det vore gott. Sen får vi se! :)


Arash klipper bullet time med Cecilia som lyfter en stång.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Vasagatan,,Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar