fredag 4 februari 2011

10 onödiga fakta.

1. Jag skulle kunna leva på lättsaltade potatischips.

2. Mina favoritprogram just nu är brittiska "location, location, location" och "en plats på landet". 8:an och 9:an kan leverera!

3. Jag älskar alla filmer med en bra kärlekshistoria. Ser inte riktigt poängen med filmer utan en, det är nog därför som Casino royale är den enda Bondfilmen jag verkligen gillar.

4. Någon dag vill jag resa till Tokyo och bo på hotellet från Lost in translation.

5. Den enda musiken jag lyssnar på just nu är på vinyl. Det där knastret framkallar rysningar. På måndag kommer fler skivor, jippie!

6. Ibland blir jag besatt av mat och skulle kunna äta det varje dag i veckor. Tur att jag är sambo nu så jag inte kan göra så... :) eller?

7. Förr samlade jag nästan på pyjamasar, och det är det enda jag har på mig hemma. Just nu vill jag ha en one piece, de verkar så sjukt bekväma!

8. Jag gråter väldigt lätt, ikväll grät jag nästan till skavlan när en kille berättade om glada hudik-teatern. Överkänslig! Speciellt om jag blir glad eller upprörd lustigt nog.

9. Jag är störtkär i mina brorsöner. Har dem som bakgrundsbild på Iphonen, men de är ju bara så himla söta! Har miljoner bilder och filmer från när Emil var liten, ibland tar jag fram dem och sitter och asgarvar för mig själv. Sööööt!

10. När jag var liten ville jag bli filmskådespelare. Jag trodde att det var glamoröst. It's not. Dock fortfarande nästan det enda yrket inom film jag skulle vilja ha, förutom producent. Det andra är tråkigt! Tv är roligare.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Vasagatan,,Sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar