tisdag 1 juni 2010

Film och resa.

Filmen alltså. Vi trodde vi skulle bli klara idag, men ack så fel man kan ha. Tydligen tyckte Color inte alls att det var speciellt kul att skicka tillbaks filerna till Final Cut utan jobbade sig, så när klockan var halv åtta och vi varit i skolan i över tio timmar gick vi hem. Vi har morgondagen på oss också. Men däremot är ljudet klart nu. Gerda har skrivit och spelat in musik till hela filmklippet, så himla fint! Snacka om att ha talang för det där, hon bara satt i någon timme och sedan hade hon komponerat ett jättefint stycke. Imponerad, nejnej. Bara helt enormt mycket.


Men nu är det bara en vecka tills vi åker. Arash har fått någon konstig idé om att han ska få se minst en fotbollsmatch om dagen, men det kan han ju fetglömma. Isåfall placerar jag honom någonstans så får han väl sitta där och slösa bort hela vår resa. FotbollsVM är vart fjärde år, hur ofta åker man på en sån resa? Inte en chans i livet att jag går med på det, England-USA på Stamford Bridge räcker! Hehe.

(Fast han får ju enorma pluspoäng för att han just nu klockan 23 på kvällen står och lagar hel ungsstekt kyckling med ris och grönsaker till våra lunchlådor imorgon. Själv ligger jag och halvsover i bäddsoffan, helt utmattad. Världens snällaste pojke.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar