måndag 28 juni 2010

Munich.

Hallo!

Jäklar vad trötta vi var igår! Haha. Efter starbucks gick vi runt i stan ett tag (arash hittade en macstore som hade iPhone 4, "det bästa på hela resan" tydligen. Vi åt gulaschsoppa och sedan gick vi hem ch sov lite. Vid halv fyra gick vi ut för att hitta en bar som visAde Tyskland - England mendet var ju självklart smockat överallt. Till slut köpte vi öl och baraställde oss på ett ställe. En stund senare upptälte vi att vi råkat hamna i Münchens gaykvarter. Skoj dock! Tyvärr förlorade ju England (dumma domare!) men tyskarna blev lite galna. Herregud! På kvallen åt vi på typ Paulaner bryggeriet, arash favoritöl, och såg på Argentinamatchen. Såg dock bara halva, sen var vi svimfärdiga av tröttht båda två.

Idag sov vi ut och sedan gick vi till tågstationen. Åt pizzaslice till brunch och köpte tåg till Köpenhamn. Vi åker nattåg härifrån imorgon, sen på onsdag fortsätter vi mot Falun. Så familjen, stax efter lunch på onsdag åker vi nog förbi Halmstad, ni får hemskt gärna stå på perrongen med nycklar, dator (i den Rosa väskan), datorsladd ch bankdosa då tack! :) det värsta är bara att biljetterna upp till Falun och sen hem igen kommer nog kosta mer än hela vårt interrailpass...det blir till att sitta hemma resten av sommaren, vi kan väl sÄga som så att budgeten på resan har spruckit lite grann haha. Jäkla Barcelona och Paris :P

Idag ska vi kolla in staden lite, förmodligen se lite fotboll och imorgon lämnar vi väskorna på stationen och tar bussen till Dachau, tyskarnas första koncentrationsläger. Det ligger precis utanför stade och är gratis. Jag kommer med all aäkerthet gråta ihjäl mig, men det är det värt. Vill definitivt se det. Sen bär det hem igen... Det har gått så snabbt, och det finns så mycket kvar att se! Det blir lätt en sånhär resa igen, lita på det. Hoppas i alla fall det! Vi pratar även om att sen när vi har jobb ta tjänstledig i ett halvår, hyra ut lägenheten och åka till Australien. Köpa en husbil (som man säljer sen igen ju) och åka runt i landet, jobba på lite olika ställen och hälsa på våra nya kompisar. You gotta dream big to be big.

Hur som helst, snart är vi hemma igen! Ska bli skönt ändå att komma till ett land där ställen tar kort (jävla u-länder vi varit i!) och få känna på lite hemma igen. Saknar min gris och familjen! :) men vi ses snart nu! Til then, arrivederchi! Eller au revoir! Ciao! Hola!


(förresten, har jg berättat tt arash kan alla språk? I Holland säger de bara vreeten vraaten vrooteen. Franska kunde han fakizkt an pöö, i Spanien funkar allt så länge men läspar (szzzaaarragooooszzza) och i Italien säger de tydligen bippit bappdid boopi och så vifftar man lite på armarna. I Tyskland funkar det att bara ropa alla ord man ser på et aggressivt sätt så är det perfekt. Väldig internationellt.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar