fredag 18 juni 2010

Barcelona!

Barcelona... ojojoj. I onsdags var det fint vader antligen sa vi motte upp Sina och Sofia och deras van Paul pa formiddagen. Vi gick till en Champagneria dar man nar som helst pa dagen kan kopa en macka och ett glas eller en flaska champagne och dricka. Det var gott, trots att klockan inte ens var tolv pa dagen. Sedan gick vi till stranden och lag dar i nagra timmar innan jag och Arash tyckte det blaste for mycket sa da gick vi hem. Pa kvallen gick vi en runda i staden, at pasta och Arash kopte en Barcelona fotbollstroja.

Igar skulle vi till stranden men tyckte det blaste igen sa pa formiddagen gick vi bara runt lite och sedan kopte vi lunch pa matmarknaden pa La Rambla. Brod (10 kr), oliver (8 kr), brieost (12 kr), korsbar (de dyraste som fanns, aven de storsta, 20 kr) och serranoskinka (dyrt, 45 kr) och satte oss i en park och at. Sedan var det sa fint vader anda att vi gick till stranden anda. Jag badade bada dagarna, superskont!! Pa kvallen motte vi upp Sina och Sofia och gick upp till ett berg i narheten. Dar uppe lag nagot slott och linbanor. Hur fin utsikt som helst! Sedan gick vi till nagot museum dar de hade fontaner som andrade skepnad efter musik, det var riktigt snyggt!

Jag har aven kopt en klocka, ett armband, en fejkplanbok och ett par supercoola haremsbyxor, typ Jasmine i Aladdin-style. Barcelona ar underbart, men imorgon aker vi formodligen baten till Rom. Det tar 19 timmar. Vi kollade Cannes och Monaco ocksa, men det verkade himla dyrt att bo dar plus att mycket var fullt... sa det blir Italien direkt! :) Inget fel i det.

Vi hors snart igen!

1 kommentar:

  1. Det tror jag att ni gör rätt i!
    Franska rivieran är säkert jättedyrt plus att det har varit väldigt mycket översvämningar där nu. Ha det så bra i Italien! Kram

    SvaraRadera