onsdag 16 juni 2010

I Love Barcelona!

Sådärja! Nu börjar det bli riktigt gött! :) i måndags åkte vi tåg från Paris klockan 820. Snabbtåg till montpellier där vi såg solen för typ första gången. Låg i en park och åt lunch innan vi hoppade på ett riktigt skabbigt tåg till barcelona. Det gick i typ 40 km/h men vi kom fram vid åtta på kvällen. Dä hade min iPod lagt av vilket var det enda stället som adressen till hosteller stod. Smidigt! Haha. Vi hittade dock till hostan New York och kunde lämna väskorna oh gå ut oh äta, dricka vin och se på fotboll.

Igår (tisdag) mötte vi upp sina (arash kusin) och Sofia och de tog oss på en tur i staden. Det blev riktigt skönt väder till slut, växlande solighet typ. Vi gick i hamnen, upp med la Rambla och åt jordgubbar vid någon fantastisk matmarknad. Priserna är äntligen i vår klass! Skönt, Paris var ju helt vansinnigt. Sedan gick vi och såg de där kända husen som nån gaudi designat. Vi delade på en flaska rose i den stekande eftermiddGssolen (5€!!) innan vi såg sagrada familia. Jääklar, där står notre damme i lä. Första stnenen lades år 1883, det beräknas vara klart 2030... Sen taxi till deras hostel och dags för tapas! Vi åt så jäkla goda tapas, massa serranoskinka, oliver, bröd med tomat, ost, nachos och libabröd med hummus och guacamole.
Till det tcå flaskor vin förstås. Det hela gick på 36€, mindre än 10 var! I Love Barcelona. Sedan gick vi till någon baroch drack jättestarka mojitos innan vi gick hem oh somnade (däckade). Jag har ju knappt druckit på ett halvår, min kropp fick en chock.

Men nu skiner solen från en klarblå himmel, stranden alltså! Barcelona är fan fantastiskt! :)

3 kommentarer:

  1. Det låter superhärligt!!! Blir nästan lite avundsjuk men det är skönt att ni äntligen fått fint väder och lever livets glada dagar. Det kom ett brev från Högskolan i Dalarna i dag, verkar som att det är en katalog i. Kram från Mamma

    SvaraRadera
  2. Gud vad härligt det låter! :D

    SvaraRadera
  3. Det var v e r k l i g e n ett roligt sms du skickade till mig idag! Kändes skitkul när jag satt där på jobbet och stirrade in i datorn att du samtidigt låg på en strand i Barcelona... Sitter just nu och ser säsongsstarten av SYTYCD och du sitter säkert på någon uteservering i värmen. Men jag är inte ledsen för det. Nä då, inte alls... ;)

    SvaraRadera