onsdag 12 maj 2010

Four Weeks.

Skulle varit på gymmet och tränat nu egentligen, men blev illamående efter middagen så jag skippade det. Måste ha med mig mackor till skolan om vi ska ha gruppmöten! Det funkar inte att bli megahungrig och sedan slänga i sig massa mat.

Så nu ligger jag istället i soffan och läser massa resedagböcker från folk som är ute och tågluffar. Längtar så jäklar mycket! Åh, vad kul det kommer bli! Åka massa tåg, träffa massa härliga människor som också är ute och reser, bo på hemska vandrarhem, bo på finare vandrarhem, ligga och sola på stranden i Barcelona och äta tapas, eller pizza och pasta i Rom, baguetter och vin i Paris, öl och fish & chips i London... Kan det inte vara juni nu?

Äh. Först är det filminspelning. Vi har nu ett färdigt bildmanus. Över 20 bildinställningar för 1-4 minuters film. Puuh, jag kommer aldrig orka göra film! Men skoj är det ändå. På onsdag i nästa vecka börjar vi, sedan även på fredagen och sedan är det bara att börja klippa. Eller "bara" är väl kanske inte så rätt, bara sättet att få in RED-kamerans rawfiler i datorn är sjukt avancerat. De ska verkligen testa oss i denna kursen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar