onsdag 23 maj 2012

Sugar from the Future.

Bakgrundshistoria: Vanessa Lengies började jobba på Glee i säsong 3 som Sugar Motta, en tondöv, bortskämd skitunge med "självdiagnostiserad Aspergers". Hon säger vad hon vill och skyller allt på sin Aspergers, och allt hon säger är i princip elakt. Då sa någon "hon är som en blandning mellan Brittany och Santana, för Brittany säger ju precis allt hon tänker och Santana säger mest elaka saker."

Sugar from the future var född, Brittanas love child.

Så på något sätt så blev det att Sugar kom från framtiden och skulle fixa något, se den här filmtrailern som någon med ännu mer fritid än vad jag har gjorde: Sugar from the future trailer.

På något sätt (twitter och tumblr) fick skådisarna reda på detta och tyckte det var jätteroligt, speciellt Vanessa som har twittrat om detta och pratat om det i en del intervjuer. Så nu när hon sa att hon hade en överraskning åt Brittana-fansen så anade vissa att det handlade om Sugar from the future-foton, men detta hade vi inte anat...


Jag dör. Vanessa Lengies, vem hade anat att hon skulle vara den mest älskade skådisen de tagit in under alla år? Så jäkla roligt. (thank god dessutom att de tog dessa sista dagen, när de äntligen slapp sina uniformer...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar