tisdag 8 januari 2013

Look at her, she's wicked!

Eftersom jag inte är helt normal och alltid måste ha något att vara besatt av och eftersom jag har slutat titta på Glee (jag har inte ens sett senaste avsnittet från innan jul!) så har jag nu bytt till Wicked. Alltså så himla bra musikal. Jag vill se den tusen gånger till.

Det tråkiga är ju bara att den inte gjorts till film ännu (vilket det talas om och då med Lea Michele från Glee i rollen som Elphaba, the Wicked Witch, vilket är roligt eftersom Idina Menzel som spelade Elphaba på broadway spelade Leas mamma i Glee och de är extremt lika.) så finns det bara dåliga youtubefilmer med folk som filmat själva... Oh well, vad gör man inte? Hela soundtracket finns ju dock på spotify och jag har inte lyssnat på något annat än det i 3 veckor nu. Nej vadå besatt?

Detta är min favorit och har varit ända sedan jag första gången hörde den i... ja, precis, Glee. Så klart. Defying Gravity som även inspirerade min senaste tatuering ganska mycket... Detta är precis efter att trollkarlen lurat Elphaba att trolla så att aporna fått vingar. Med originalskådespelarna Idina Menzel som Elphaba (the wicked witch of the west) och Kristin Chenoweth som Glinda (the good witch of the north). 



So if you care to find me
Look to the western sky! 
As someone told me lately: 
"Everyone deserves the chance to fly!" 
And if I'm flying solo 
At least I'm flying free 
To those who'd ground me 
Take a message back from me 
Tell them how I am 
Defying gravity 
I'm flying high 
Defying gravity 
And soon I'll match them in renown 
And nobody in all of Oz 
No Wizard that there is or was 
Is ever gonna bring me down!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar