onsdag 27 januari 2010

"Inga krumbukter, säg rakt ut vad saken gäller människa!"

Förra veckan började den första kursen för vårterminen; Klippfördjupning. Den är ganska chill, vi jobbar två och två med att klippa i materialet från Gustav den III:s äktenskap som gick på SVT år 2001. Vi fick manuset och valde ut vilken del vi ville klippa och sedan var det bara att sätta igång och gå igenom materialet och titta igenom alla tagningar. Det är Jonas Karlsson som spelar kungen, han är ganska briljant även om det i övrigt finns en hel del att klaga på i skådespeleriet och filmandet (bom i bild era idioter).

Så det är alltså
en kurs som vi jobbar helt självständigt i och lägger upp all tid i redigeringen själva. En gång i veckan ska vi dock ha möte med Sylvia för att få hjälp. Idag är det meningen att vi ska ha detta möte, och självklart är Arash (aka boyfriend, aka partner in crime) sjuk. Jag är också förkyld, men av någon konstig anledning blir killar alltid mycket sjukare än oss tjejer... Så snart ska jag traska iväg i snöstormen till skolan för lite handledning ensam med Sylvia.

Jag är livrädd, har enorm respekt för henne. Men eftersom Arash inte är närvarande kan jag ju dock skylla allt på honom, så det är bra...man får ju vara smart ibland.

1 kommentar:

  1. någon har en man cold ;D det är inte att leka med

    SvaraRadera