lördag 30 juni 2012

...och Adele är gravid.

Jag kan inte hjälpa det, jag älskar deras twitterkonversationer så himla mycket.

River Deep Mountain High är fortfarande en av mina absoluta favoriter någonsin.

fredag 29 juni 2012

Cykla.

Om vi säger såhär, mina lår var inte glada på mig i morse när jag hoppade på cykeln för fjärde dagen i rad. Aj aj aj. Och usch vad långsamt det gick. Och herregud vad jag alltid är hungrig just nu, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag cyklar 100 minuter om dagen... Jag får äta typ två frukostar plus mellanmål för att inte dö på jobbet.

Äh, egentligen klagar jag inte, det är ganska skönt att cykla, jag slipper passa bussar och tåg och det gör inte så mycket om det regnar för jag duschar ändå både när jag kommer till jobbet och när jag kommer hem. Massa gratismotion varje dag helt enkelt, och dessutom är det ännu skönare att klättra upp i min säng på kvällarna nu när jag är helt utmattad, den är så himla skön och jag tycker jätte, jättemycket om den! Min pappa är så duktig.
Utsikt från min säng kl 22:30 i onsdags.

torsdag 28 juni 2012

So tell me now it was my fault, for loving you with all my heart.

Jag har helt snöat in på gruppen Mumford & Sons just nu. Jag har lyssnat länge på dom, har till och med deras skiva på vinyl, men det är det enda som går på repeat för tillfället.

Så vad är då bättre än att Taylor gjort en cover på en av deras bästa låtar; White blank page?

tisdag 26 juni 2012

torsdag 21 juni 2012

Hello.

Min iPad är finare än din.
Och jag har varit duktig medborgare och lämnat blod idag. Fick solkräm som tack. Kändes som en bra deal för sånt är oftast så himla dyrt. Nu är jag trött dock. Behöver en tupplur efter att ha förlorat 4 dl blod...

I-I Love you like a love song baby.

Googlade precis "ont i armarna på natten". Eh, tur att jag inte är hypokondriker för annars hade jag väl varit övertygad om att jag haft cancer i armarna nu. Det har jag inte. Men så fort jag börjar träna intensivt får jag alltid superont i armarna på nätterna vilket är väldigt jobbigt för jag vaknar av att jag ligger och masserar dom och låter som ett plågat djur. Hm. Aja, det blir nog bättre snart.

Äh, vi tar lite helgmusik istället. Det är ju snart helg. Den mest spelade låten i min iTunes-lista.

onsdag 20 juni 2012

Mitt hjärta.

Ibland går jag in på Nayas gamla facebook enbart för att titta på denna bilden:
 Naya och Heather. (Heather borde verkligen lära sig internetsäkerhet, tex att inte låta alla se hennes bilder...)

Breaking news:

När jag har semester ska jag sätta en gräns på absolut max 30 minuter internet om dagen för att verkligen koppla bort allt. Aaaaah, skönt.

tisdag 19 juni 2012

Tisdag.

1. Jag har fått tillbaka mitt modem som jag skickade på service i förra veckan för så fort jag startade det så krashade min dator. Det funkar fortfarande inte men krashar i alla fall inte min dator, så jag ringde kundsupport igen och då sa han "Ja jag ser här nu att apple släppte en uppdatering i förra veckan så programvaran funkar inte längre, vi jobbar på det!" Mm, jättebra. Jag sa att jag tänker inte betala för den här tiden och det skulle jag inte behöva sa han, tills de löst det. Sen kom jag på att jag kan ändra om jag vill surfa med 4g eller 3g i inställningarna så jag valde 3g och av någon anledning funkar det, men jag betalar ju för 4g så det är irriterande...

2. Hej mina ben är trötta men jag cyklar på. Bara i morgon också dock, på torsdag flyger jag hem till Halmstad efter jobbet.

3. Jag cyklar förbi ett stort Ica Maxi på vägen från jobbet. Pensionärspoäng men det finns få saker som jag älskar så mycket som att gå runt på Maxi i timmar.

4. Ehh. Det var nog allt.

måndag 18 juni 2012

Min favoritaktivitet på jobbet... Eller?

Dubbning på gång.

Vill ha sooooommar!

Jag sprang 3 km igår. Haha. "Sprang" säger jag. "Hasade" skulle nog andra säga. Wow, jag har blivit så dålig på att springa. Tänk när Johanna tvingade ut mig för att springa en mil och jag faktiskt fixade det, nu hade jag inte ens kommit halvvägs! Nu ska det bli bättring! Löpning och cykling och simning sen när jag har semester. Nej, jag längtar inte ihjäl mig. Inte aaaalls.
Vad gör Hvita? Haha. Galning!
Min plan är att springa till brottet åtminstone några gånger i veckan på morgonen och simma, men vi får väl se med det... jag brukar ju tycka om att sova på morgonen...

torsdag 14 juni 2012

Vad är det med den här dagen och semesterbilder?

Så inte nog med Hawaii, nu fick vi professionellt tagna bilder från Mexico också (äntligen!).


Herregud.

Så idag kom det ut bilder på Naya från hennes semester på Hawaii och det tog inte lång stund innan folk började säga "hon har blivit tjock, hon har gått upp massa i vikt" osv.

Om det där är hur tjock ser ut hoppas jag att de aldrig någonsin ser en bild på mig.


Fifty shades of Grey.

Jag vet inte om ni har hört talas om den ganska kontroversiella boken Fifty shades of Grey som är ganska het just nu? Väldigt omdiskuterad är den i alla fall, speciellt i USA.

Det roliga är att den från början var ett Twilight fanfiction. Någon skrev alltså boken baserad på Bella och Edward. Väldigt många klagar på att den är så himla dåligt skriven, så igår började jag läsa den bara för att se om den verkligen är riktigt så dålig som alla säger. Visst, författaren har nu bytt ut namnet till Ana Steele, Christian Grey, José och Kate istället för Bella, Edward, Jacob och Angela på grund av rättighetsskäl, men kom igeeeeeeen.

Redan i första kapitlet var det så pinsamt uppenbart att det var ett Twilight fanfiction; Ana beskrivs som ung, smal tjej med brunt hår, hon trillar hela tiden, är nervös och tror inte att hon är värd någonting. Bella Swan in i minsta detalj.

Hm, vi får väl se om jag läser klart den, men jag kan ju säga att jag har läst betydligt bättre fanfiction än den där boken i mina dagar. Eller ja, jag läser dagligen bättre fanfiction än det där...

Åh så var jag igång.

Lite snabbare idag men herregud vad trött jag blir. Ehh, kanske har något att göra med att jag har börjat gå upp kl 6 på morgonen så jag är först på jobbet så jag får duscha i lugn och ro innan alla kommer...vi skulle bara haft ett vilorum också så jag kunde ta en liten nap innan jag börjar jobba, hade varit perfekt!

onsdag 13 juni 2012

Varde jobb.

När vi gick ut skolan startade vi en facebookgrupp i klassen för de som letade jobb eller hade jobb att tipsa om. Idag skrev jag där. Tur att inte jag blivit helt nedringd och sms:ad och mailad resten av dagen...
Eh ja, det var tydligen några stycken som var intresserade...

Hem till Halmstad.

Nästa vecka åker jag hem på en lite blixtvisit igen, innan jag kommer hem på riktigt för semester den 15 juli. Åh, jag är så redo för semester för övrigt, det känns att jag jobbade hela förra sommaren... det blir ju roligt med midsommar hemma i Halmstad, men sen på måndagen är det begravning och det är ju mindre roligt... :(


Förra midsommar var det bröllop den 25 juni, i år är det begravning. Snacka om upp och ner.

Undra vart på min kropp jag kan få plats med denna.


Bästa någonsin.

Cykla cykla cykla.

Jag tog buss + pendeltåg + tunnelbana idag till jobbet. Det tog mig 45 minuter och jag var lika svettig när jag kom fram som om jag cyklat för det är så trångt och varmt på pendeln och tunnelbanan.

Slutsats: jag ska cykla resten av sommaren förutom när det regnar. Vi har en dusch på jobbet, kan jag ju lika gärna duscha här när jag kommer fram, kan till och med ta med en handduk och lämna här istället för att stå still i ett tåg och dö av värmeslag.

Sådär, bestämt! :)

tisdag 12 juni 2012

Jag cyklade till jobbet idag.

Vaknade halv sex och kunde inte somna om så jag bestämde mig att det var lika bra för jag tänkte ändå cykla till jobbet och det är inte lika många bilar ute vid sex som vid åtta. Åt frukost, hoppade på cykeln och började trampa. I Sundbyberg hittade jag en tjej som jag tog rygg på och hoppades att hon skulle till stan så hon skulle leda mig rätt och det gjorde hon! Det var inte alls speciellt svårt ju, och jag skulle säga att 80-90% var cykelväg. Perfekt!

Och så var jag först på jobbet nu orka och fick låsa upp och larma av, sånt är ju också lite spännande...

måndag 11 juni 2012

Bra timing.

Så mitt modem har gått sönder och jag har inget internet till datorn så jag streamar fotbollen från BBC på iPaden som använder datorn som stöd.

Instagram.

När man äntligen hittar deras riktiga instagrams och så är de privata... Wow vad jag är nyfiken.

Dianna och naya såklart.

söndag 10 juni 2012

Nu börjar det se ut som ett hem.

Gissa min favoritfärg.

Jag älskar min tapet, är så himla nöjd med att jag valde just den! 

Sängen är inte helt klar, det ska på lite tyg så inte bräderna syns och det tredje skåpet ska också täckas. 

torsdag 7 juni 2012

Jag vill också åka till Mexico.

Man tror ju att när de som twittrar mest av alla från Glee åker till Mexico ihop, ja då tror man ju att vi kommer få massa info och bilder twittrade till oss. Nej, en vecka med radiotystnad från både Vanessa, Naya, Harry, Kevin och dansarna (ja jag följer alla på twitter).

Sedan kommer de hem och Vanessa ger oss en bild. Det är därför hon är min nya favorit.
Vanessa, vet inte, Harry, Naya, Kevin, dansare x 3 och Heather.

onsdag 6 juni 2012

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag avskyr den här väggen.

Och mamma och pappa kommer i morgon och vi ska tapetsera snart och jag vill hellre hugga av mig armen än behöva försöka skrapa bort lite mer tapet.

PLL.

Och precis som på beställning börjar en serie när den andra slutar. Även om den inte är lika bra för de sjunger inte. Och dessutom är den jätteläskig ibland. Skulle aldrig livestreama denna på natten, alldeles för läskig för sådant.


And it's hard to dance with a devil on your back, So shake him off

tisdag 5 juni 2012

Sommarfest.

Sommarfest med jobbet, femkamp och bergodalbanor på gröna Lund. Bästa vädret.

måndag 4 juni 2012

En sak gjorde de bra i säsong 3 i alla fall: the trouble tones.

Let me love you.

Ögonblicket när Dianna Agron postar något på tumblr precis efter mig, när jag precis rebloggat en bild på henne.

Scary. Och göm allt, hon är här och vi har bevis på att hon söker på sig själv på tumblr så GÖM ALLT.

Jag är ny här.

Så min hemresa från jobbet hade kunnat gå betydligt smidigare, jag hade till exempel kunnat hoppa på bussen åt rätt håll, dvs åt Spånga, inte åt Solna.

Greatest song ever written.

Livet som pendlare.

Det tog mig 40 minuter att komma till jobbet idag, bara 10 minuter mer än när jag gick från Vasastan! Och jag har hittat en ny väg så jag slipper pendeln, mycket bra! Gick hemifrån 08:03, tog buss 118 mot Hallonbergen kl 08:05, hoppade på tunnelbanans blåa linje i Rissne (som är världens finaste station!) och bytte mot Ropsten på t-centralen och hoppade av vid Östermalmstorg. Låter kanske krångligt, men det var SÅ mycket smidigare än pendeltåget då man måste korsa hela centralstationen och dessutom så går tunnelbanan mycket oftare. Me gusta!
Titta så fint det är i Rissne. På andra sidan är världskartan i samma färger, åååh. Påminner mig om min fina tapet som kommer snart! 
Den kommer bli så fin på min vägg!

söndag 3 juni 2012

Nöjd.

Såhär roligt har jag haft idag. Nej, men det är faktiskt ganska skoj. Det är roligare att packa upp än att packa ner. Och så har jag diskat ALLT porslin innan jag satte in det i skåpen. Wow, vuxenpoäng. 
Men jag tror inte ni förstår hur mycket jag älskar denna lägenheten. Jag gjorde tacos innan. Det luktar inte tacos i min lägenhet för jag har en fläkt över spisen. En köksfläkt! Hade aldrig trott att jag skulle gråta av lycka av en fläkt, men jo, det är nästan så att jag gör det.
Ja, jag laddar tandborsten vid spisen och ja, jag har en väldigt vuxen mugg. Men titta på min fina spis också! Lyx.

Don't forget me, I beg.

Bringing this back, för det är fortfarande det bästa de någonsin gjort. Över 400 låtar och denna slår alla.

lördag 2 juni 2012

Åh nej.

Jag kommer inte ihåg i vilken låda jag packade ner min tandborste.

WAAAH, jag upptäckte precis att mina persienner är ju svarta!! Har inte ens tänkt på det förut! YES! Hello bättre nattsömn, here we go...

Och mitt element är igång och jag fattar inte hur jag stänger av det. Hello värmeslag.

Inflyttad.

Jätteroligt väder att flytta i idag. Men de som sprang Stockholm maraton hade det ju ganska mycket värre dock, idioter... På vägen ut till nya lägenheten gick det bra trots att de sprang precis bakom mitt hus, jag kunde köra en annan väg för att komma upp på E4:an. På vägen tillbaka var det dock en helt annan fråga, efter att jag släppt Paul på St Eriksplan skulle jag försöka ta mig till Jarlaplan där jag hämtat flyttbilen... easier said than done. Vart jag än försökte komma igenom var det avspärrat. Till slut frågade jag en kvinna som stod spärrvakt vid Karlavägen hur jag skulle åka, och hon bara "Ja, du får nog åka tillbaka ut på motorvägen, sedan köra över Sabbatsberg. SKOJ VERKLIGEN, tillbaka genom hela stan igen. Ugh.

Men fram kom jag till slut, och nu har jag flyttat in. Det känns så himla skönt, min nya lägenhet är helt fantastisk och jag tror jag kommer trivas här.

Detta är min provisoriska säng till mamma och pappa kommer med min egna i nästa vecka. Och titta, jag har redan fått post!! Jag bor här :) 

Utsikt från sängen. Det får se ut sådär till i morgon, då kan jag ta tag i livet igen... 

ÄNTLIGEN!

Nu är jag färdigflyttad och på sista etappen på resan från gamla till nya lägenheten. Jag är genomblöt och så trött. När jag kommer hem ska jag ta en tupplur, sen ska jag inte röra mig utanför lägenheten på resten av helgen.

Lite senare kommer berättelsen om när jag bestämde mig för att flytta på samma dag som Sthlm maraton.

Flyttmusik.

Jag fick säsong 1-känslor när jag satte Spotify på random.

Jump (detta var serien jag blev kär i).


Like a virgin (trots Finntana - ew).


Och den bästa: Ride wit me.


Nej, nu ska jag gå och hämta flyttbilen i ösregnet. Lovely.

fredag 1 juni 2012

Jag längtar så till flytten, jag tror inte ni fattar.

Nej men jag har ingen aning om varför jag brukade täcka väggarna bakom mig med tyg. Det var ju så himla snyggt målat!

Jag vill också åka till Mexico.

1. Heather Morris säger i en intervju att under uppehållet från Glee ska hon åka till Mexico med sina vänner.
2. En av dansarna på Glee (en cheerio) twittrar att hon och flera andra av dansarna och även Vanessa Lengies är på väg till Mexico.
3. Ännu en av dansarna twittrar den här bilden på Heather och dansaren Brittany Parks i Mexico.
4. Naya Rivera skriver detta som svar till bilden:

Åh nej, de ska alla vara i Mexico tillsammans. Detta är för bra för att vara sant.