torsdag 31 maj 2012

Snaaaaaaart.

Jag är så trött, utmattad i hela kroppen. Men lägenheten är målad och klar, jag har städat undan det värsta och den är redo för inflytt. Nu måste jag bara packa ihop all min skit här hemma... ugh, energi, vart finns det att hämta? Och jag har beställt tapet nu till den fjärde väggen också, det blev den med världskartan i olika färger. Jag kommer aldrig vilja flytta härifrån! (hade aldrig gjort det heller om den legat innanför tullarna...)

Men titta på mitt fina kök. Jag är så nöjd.

Jag dör. Jag är död. Heldöd.

I need live tour. No me gusta.

Ibland kommer jag ihåg att det inte är någon Glee live tour i år och så blir jag ledsen. Fast sen kommer jag på att det är nog lika bra. Jag hade ju dött. Oh well, det finns ju alltid nästa år... hoppas jag.

Detta är en av mina favoriter någonsin, Safety dance med Kevin McHale.(fast jag erkänner att jag tittar oftast mer på Heather som dansar.)



Men det hade ju funnits sån potential i låtarna från säsong 3: We are young, Tongue tied, Rumor has it/Someone like you, So emotional, I wanna dance with somebody, If I can't have you, Love you like a love song, Moves like Jagger/Jumping jack flash, Cell block tango (!), Edge of Glory, Up up up, ALLA Troubletones-låtarna, jag kan fortsätta för evigt.

Wow, eller så vill jag verkligen bara se Naya sjunga helt enkelt om man tittar på listan här ovan...

Lägenheten.

Igår slutade jag efter lunch så att vi kunde börja måla. Först till Flügger för att köpa massa färg och spackel och grejer, sedan ut till lägenheten. Bara att spackla och förbereda tog hur lång tid som helst, men vi lyckades bli klara med allt igår! Så himla skönt att ha det avklarat, nu är det bara den himla spegelväggen som ska tapetseras och göras fin, men det kan vänta. Eh, och möbler och sånt då. 

Gerda och Ryan. Han är målare, helt fantastiskt bra. Och vem målar sina väggar mellanbruna? Sjukt fult.

På mitt tak har de satt fast något så att det ska bli mönster, vilket i praktiken är väldigt fint. Synd bara att de gjorde ett så dåligt jobb. Det var sprickor överallt, det var hål mellan taket och väggen och såg för jäkligt ut. Ryan tätade allt med fogmassa och det ser mycket bättre ut! Ni ser ju på vänster sida hur fult det var, och sedan när vi målade taket och väggarna såg det jättebra ut!

Måla måla måla.- Jag lovar, jag målade också.

Titta jag målar.
Mot slutet var det lite mörkt (men titta vad fiiiiiiint!) så vi fick ta till lite okonventionella metoder. Vi hade även tillfälligt hjärnsläpp och glömde att det finns spottar under skåpen haha...
Jag ska åka dit och städa undan idag så jag är redo för flytten på lördag, men jag är så himla nöjd! Lägenheten ser helt ny ut nu, taket är helt och fint, väggarna är vita, köket är redan perfekt och badrummet älskar jag. Åååååh min nya lägenhet, jag älskar den så mycket!

onsdag 30 maj 2012

Halv tio och vi målar fortfarande.

Baby Naya på Fresh Prince of Bel Air.


Och jaaaaa, äntligen ett album snart!! Hon skulle kunna sjunga texten till en meny från en kinarestaurang, jag skulle ändå köpa skivan. Ja, KÖPA. Det är inget dåligt betyg.

tisdag 29 maj 2012

Detta får mig att skratta varje gång.


Cecilia klagar.

Förutom att den där jäkla väggen är mitt Mount Everest och att mina händer är så fulla av sår att jag knappt kan böja fingrarna så har jag nu inte heller någon som kan hjälpa mig flytta på lördag. Det löser ju sig, men just nu har jag ingen självklar att fråga och det är ganska stressande. Jag har en flyttbil dock, alltid något!

Det är så härligt när livet går bra. Äh, jag ska inte klaga. Jäkla i-landsproblem är det jag har egentligen. Jag äger ju för fasen en lägenhet.

Även om lägenheten just nu ser ut som andra världskriget. Jäkla tapet som vägrar släppa på alla ställen. Det här har jag slitit med i två hela dagar, jag har nog aldrig varit så frustrerad i hela mitt liv. 

Kan jag inte bara få bo i mitt fina nyrenoverade badrum för evigt istället?

Oh well. Åtminstone har jag världens bästa föräldrar som kommer upp nästa vecka och hjälper mig komma i ordning, och de har även hjälpt planera hur jag ska få plats med allt. Jag och mamma pratade om det igår, och det största problemet vi hade var vart vi skulle placera tv:n. Så himla idiotiskt, de senaste månaderna har jag sett på tv 1 gång och det var på Eurovision i lördags. Jag planerar ju inte ens att skaffa några kanaler i nya lägenheten, så tv:n ska inte ens stå framme! Wow... konstigt, men det är den bästa lösningen! :)

söndag 27 maj 2012

Vad är det för fel på er?

Här kommer ett inlägg som med största sannolikhet är totalt ologiskt om man inte vet hur tumblr fungerar. Fast först bloggkärlek:


 SARA!! HAHA OMG JAG DÖR!


Vem sa att man inte kunde få vänner på nätet huh?! Och igår fick jag ännu mer kärlek:

Reyes skrev alltså texten, jag lade in bilden)

Och Corey skrev "all my bbys following each other!" och eftersom han sagt att han sa till en som heter Alex att följa mig så frågade jag om han tvingar alla att följa mig:

 Så mycket kärlek i luften just nu.

Eurovision.

Att liveblogga Eurovision på tumblr ihop med alla andra européer igår var så sjukt roligt! Amerikanarna höll på att bli tokiga på oss, alla dessa bloggar som vanligtvis bara bloggar om Glee gick nu helt över till Eurovision. Och vi vann!! YAAAY!






lördag 26 maj 2012

Skype.

Igår sa jag till mamma att skaffa Skype så att jag kunde visa lägenheten genom min webcam. Såhär många gånger har hon ringt mig sedan dess. 

Nej mamma, det är roligt! :) Speciellt idag när jag fick vara med på presentöppning! Haha. Och så kan jag ju faktiskt visa vad jag menar när jag ringer i panik över något...

The World.

Jag har hittat tapeten jag vill ha på väggen. 


Ugh, varför lät jag inte de hemska speglarna vara?

Om det ser ut som att jag vet vad jag gör så kan jag berätta att jag har inte en jäkla aning.

Pappa, ta ledigt från jobbet en vecka och kom och hjäääääälp mig.

Och jag trodde att rummet skulle kännas mindre utan speglarna, jag tycker nästan att det känns större. Usch, vem vill titta på sig själv hela tiden?!

Vad gör jag denna lördagen?

Hejdå spegelväggen, du är skitful så nu åker du ut! 

Heather Morris on Punk'd.

Heather Morris var värd för Punk'd denna veckan. Den tjejen alltså. Jag förstår inte hur hon kan vara världens största dork i ena sekunden och i nästa är hon världens sexigaste person. Jag förstår inte.


Och så gillar jag att hon har sitt Prom-hår från Glee. (Uppsatt med flätor och den långa flätan som hänger löst, de måste filmat detta samtidigt.)

fredag 25 maj 2012

21:47

Busshållplats i Bromsten kl 21:47 en fredagskväll. Clouds of doom.

I had the time of my life fighting dragons with you.

Undra om det någonsin kommer att komma en dag då denna låten inte får mig att gråta.

torsdag 24 maj 2012

Tecken på att jag borde springa oftare:

Jag sprang idag efter jobbet.

Japp. Sprang. Eller ja, lunkade kanske passar bättre. Gick snabbt.

Nu kan jag inte resa mig upp. Bra jobbat.

Please be more drunk.


Hum hum hum.

Favoritplats i Stockholm just nu:

Humlegården

The Finn and Rachel show.


Tur att Finn är en så bra förebild i alla fall, han sa ju till och med det själv i sista avsnittet.



Nej, men jag är inte bitter. Jag älskar Finn. Verkligen. Däremot gillar jag Cory och Lea. Och att de äntligen blivit ihop på riktigt tycker jag är jättesött. Men Finchel. Uuugh.

Monchele. (Monteith + Michele) Inte Finchel.

onsdag 23 maj 2012

Mama Lopez is the best.

I feel special.

Tydligen uppskattar vissa mitt vansinne, även om jag inte förstår varför.

Titta vem som har vaknat i Paris.

Graduation.


  • Nearly every fandom is raging about the finale.
  • Glee cast tweet about how amazing this episode was.
  • 2 lines of a kelly clarkson song can sum up the hour long finale..”is it over yet? can i open my eyes”
  • Fanfic writers can write brittany’s character better than “professional” writers who get paid tonnes.
  • No one knows what the hell is going on with glee.
  • All fans patiently wait for atleast one cast member to agree with us about the finale.
  • 4 photos posted by vanessa, made more fans happier than the episode, they worked weeks on.
 
Så Finchel gjorde slut (thank god), Brittany fick inte ta studenten (vilket är så ologiskt att det är bisarrt för man får inte vara cheerio eller senior class president om man inte har tillräckligt höga betyg och jag dör för jag är så arg och hon var så ledsen när hon berättade för Santana och mitt hjärta dog, men hon skämtade för det är vad hon gör och aj), varken Brittana, Tike (Tina+Mike), Klaine (Kurt+Blaine) eller Samcedes (Sam+Mercedes) pratade om sina förhållanden eller vad som kommer hända nu framöver. Det enda vi fick var en timme med Finn som hjälten och Finchel, Finchel, Finchel.

Det roliga är dock att det är inte bara ett fandom som är argt, alla är förbannade. Wow, de försöker verkligen bli cancellerade inför nästa år, det är så sjukt uppenbart.

Denna scenen skulle liksom vara den roliga, positiva graduationscenen och jag blir bara arg för Brittany står där i sin söta hatt och får inte ta studenten. Jäkla skit.



Men det är bra att sista avsnittet var det sämsta de gjort, för nu behöver jag inte sakna det i sommar. (Ha ha ha)

Graduation.

Typ det enda bra i sista avsnittet:

Sugar from the Future.

Bakgrundshistoria: Vanessa Lengies började jobba på Glee i säsong 3 som Sugar Motta, en tondöv, bortskämd skitunge med "självdiagnostiserad Aspergers". Hon säger vad hon vill och skyller allt på sin Aspergers, och allt hon säger är i princip elakt. Då sa någon "hon är som en blandning mellan Brittany och Santana, för Brittany säger ju precis allt hon tänker och Santana säger mest elaka saker."

Sugar from the future var född, Brittanas love child.

Så på något sätt så blev det att Sugar kom från framtiden och skulle fixa något, se den här filmtrailern som någon med ännu mer fritid än vad jag har gjorde: Sugar from the future trailer.

På något sätt (twitter och tumblr) fick skådisarna reda på detta och tyckte det var jätteroligt, speciellt Vanessa som har twittrat om detta och pratat om det i en del intervjuer. Så nu när hon sa att hon hade en överraskning åt Brittana-fansen så anade vissa att det handlade om Sugar from the future-foton, men detta hade vi inte anat...


Jag dör. Vanessa Lengies, vem hade anat att hon skulle vara den mest älskade skådisen de tagit in under alla år? Så jäkla roligt. (thank god dessutom att de tog dessa sista dagen, när de äntligen slapp sina uniformer...)

tisdag 22 maj 2012

The city of looooove.

DOM FINNS, DOM LEVER OCH DOM ÄR I PARIS, JAG UPPREPAR: DE HAR ÅKT VIDARE TILL PARIS.

Jag vet inte hur jag ska hantera alla mina Rivergron (Rivera+Agron) känslor. De har dessutom likadana solglasögon. Vad händer?

Det finns liksom en anledning till att vi älskar henne.


Question: You seem to get a lot of love from Brittana fans on Twitter.
Vanessa Lengies: Actually I have a gift for Brittana fans, but I’ve decided that I’m going to give it at the end of the show, when the last episode airs.

Sluta vara perfekt. Och vad är det egentligen?! Sista avsnittet går idag, hoppas vi får det snart! :)