onsdag 29 februari 2012

Kinda wanna punch someone.

Jag är på dåligt humör idag. Jag förstår inte varför.

Förutom då att jag tydligen har fått astigmatism (jag kan ha skrikit "Skämtar du med mig?!" till den stackars optikern) på ena ögat och har fått sämre syn (vilket betyder ingen ögonoperation för mig på minst två år då man måste haft stabil syn så länge...vilket betyder att i den takten mina ögon försämras kommer jag aldrig kunna operera mina ögon) men jag köpte ju två nya par glasögon så det var ju bra. Ääääähhh.

Men nu ska jag rycka upp mig, idag fyller Gerda 6 år så vi ska ut och äta och fira henne! Skooooj!

Ibland ler livet mot en.

Jag bokade optikertiden igår. Kommer dit idag och ser detta. I love life. Sen att jag precis köpt två par glasögon kanske inte gjorde att jag sparade så mycket, men äääsch :)

Tay hänger med Sophia Grace och Rosie.




tisdag 28 februari 2012

Dagens twitter-Glee.

Sex veckor, men de använder åtminstone fortfarande twitter, och Lea ger spoilers som aldrig förr.






Eller detta från förra veckan, när de skulle filma något speciellt. Alla är mystiska, förutom ja... Någon som fortfarande undrar varför hon kallas Lea Spoiler Michele?

Mitt hår blir typ grått utan sol. Grått! Inte okej.

Förstår ni min chock i morse när jag traskade ut klockan 06:20 (I knooooow) och det låg massa snö på marken! Wow, jag blev nästan arg. Nu är den nästan borta, men vad äääär det hääär? Inte okej. Jag vill ha sommar och semester och sol och värme och klänningar och solglasögon, brun hy och blont hår (med rosa, blå och gröna topppar thank you very much!) och slippa den här himla vintern. Tack.
Jag är en sådan rockstar. Åh Barcelona vilken bra stad.

Blond och typ lite brun! (och smal!)

Jag återupplever Valentine's day.


Eftersom det är sex veckor kvar idag tills det kommer ett nytt avsnitt hoppar jag två veckor tillbaka och ger er Stereo Hearts och Cherish/Cherish av The God Squad för jag har abstinensbesvär.



måndag 27 februari 2012

Cecilia blir kreativ.

Så idag har jag varit lite kreativ. Jag har gjort en tavla!

Jag pratade på högtalartelefon med min familj när jag berättade det.
Jag: Jag har gjort en tavla!
Mamma: ...
Pappa: ...
Sandra: ...
Jag: ...hallå...?
Mamma: Haha, vi tittade på varandra i chock här.

Tack familjen :) Här är tavlan:
Först köpte jag en canvas, massa kritor och en limpistol. Även fjärilar, har inte bestämt mig om dom ännu. 

Sedan började jag limma fast kritorna längst upp på tavlan med hjälp av limpistolen. 

Såhär blev det. 

Sedan tog jag fram hårtorken och började värma upp kritorna så de skulle smälta. 

Vilket de gjorde! I början hade jag för hög blåst vilket syns här. 

Jag blåste och blåste och blåste och till slut såg det ut såhär. Ganska coolt va?! Fjärilarna funderar jag på att klistra på så de flyger upp över tavlan, men samtidigt är den cool som den är bara. Jag får fundera på det där. 

Ehm.

Det är lite bisarrt när detta dyker upp på min Facebook för att en av mina vänner gillat bilden.

Saker ni inte visste om mig:

Jag har en privat youtubekanal med ett videoklipp som visats över 40 000 gånger på en månad. Erkänn lite coolt ändå?

Meryl Steep could play princess Estelle and I'd believe her.

I morse tutade en bil irriterat på mig när jag gick på ett övergångsställe, sedan körde han i full fart förbi mig en centimeter bakom. Synd för honom att han hade en polis bakom sig som satte igång blåljusen på en halv sekund och gav honom böter. HA! De bara log och vinkade till mig, poliserna alltså. Bra start på dagen.

Sedan bad min chef mig att göra en sak och jag kunde säga att jag gjorde det i förra veckan och han blev nöjd med mig. YES!

Och sen är detta orsaken till att jag hänger på tumblr, för att läsa sådana här saker:
Ska se Oscarsgalan när jag kommer hem. Första gången på sex eller sju år jag inte satt upp hela natten och tittade... Jag håller på att bli vuxen :(

söndag 26 februari 2012

Personal i bild.

Hej finaste Josephine (Flash) och hej praktikant-Ted i bakgrunden. Woops. Själv stod jag precis till höger ur bild. I got better skills.

Oh well, sånt lyckas de med i vissa amerikanska tv-serier också, fast kameramän. Nackdelen med flerkamera i tvproduktioner. (det finns även en liknande bild från Smooth Criminal, men orkar inte leta nu...)

För övrigt, är det okej av mig att tycka att Äkta Människor är skitbra? Jag har ju bara jobbat på två serier och Gustafsson tyckte jag var helt fruktansvärt dålig, så då är det väl okej att jag är lite självgod och är riktigt stolt över den andra? :) Och jag har nästan glömt vad som händer så den är ju jättespännande även för mig!

Hello my babies!

lördag 25 februari 2012

Hur man köper lycka.

Det fanns tusen vinylskivor jag ville köpa, men det blev Laleh. Valde mellan henne, Melissa horn, first aid kit, Adele och florence and The machine. Svåååårt.

Och spelaren är ny också ju!

fredag 24 februari 2012

Now you're just somebody that I uuuuseeeed to knooooow!!

Någon i mitt hus har fest. Just nu spelar de Somebody I used to know jättehögt. Jag vill gå ut i trapphuset och skrika "HÖÖÖÖJ, jag vill höra den bättre!"

Folk får ha hur mycket fest de vill så länge de spelar bra musik.

Sooooo... namnen.

...är jag den enda som gör denna kopplingen?
(Estelle i Vänner)

Senna.

Arash: Hallå vår koordinator kan man inte snacka med över 2 min innan hennes telefon ringer och hon springer iväg. Har du det så stressigt med?

Jag: HAHAHAHA. *skickar en bild* Jag sitter och ser på en dokumentär med producenterna om Ayrton Senna. Lite stressigt har jag det allt.

Och ingen har ringt på hela dagen. Bara massa mail (så mycket bättre!) och dokumentären var megabra! Jag som inte kunde bry mig mindre än F1 liksom. Pappa, till sommaren kanske jag till och med kommit så långt att jag vill se på sportspegeln med dig! Eller...ja, förmodligen inte. Men ändå.

Morgonpigg? Snarare aldrigpigg.

Mamma tror att jag blivit morgonpigg. Ha! Varför tror du jag packar allt kvällen innan? Sedan lägger jag träningskläderna på golvet mot dörren i ordningen jag tar på mig så jag bara kan gå upp, ta på mig och gå ut. Det tar exakt 7 minuter att gå till gymmet, så jag går upp 9 minuter innan jag måste hämta ut min biljett. En minut till att klä på mig, sju minuters promenad och en minuts marginal. Nej, morgonpigg skulle jag inte kalla mig, men på eftermiddagarna är det för enkelt att avboka en timme innan om jag är trött eller hungrig. På morgonen går det inte, då får jag en prick och det går ju inte.

Nu orkar jag inte skriva mer. Mina biceps värker.

Fredagslåten, Young the giant - Cough syrup:

(Jaaaa, den har varit med i Glee, i tisdags till och med. Jag avråder starkt från att titta för den scenen var skitjobbig rent ut sagt. Bra, men aj i hjärtat.)

torsdag 23 februari 2012

Blärk.

Eftersom jag har morgonträning i morgon också gjorde jag precis alla mina matlådor. Denna gången lade jag ägg och korv i en burk och laxen i en annan. Man lär sig av sina misstag.

Någon uppskattar mitt vansinne i alla fall.

Och snart kommer hon hit till mig och hälsar på och ska melodifestivala så det sprutar ur öronen på henne.
 1. Låten Going to the chapel med The Dixie Cups.
2. Nayas tweet från igår.
3. Jossan som stöttar mig trots mitt vansinne.

Detta är de två sista minuterna i On My Way. Spoilers spoilers spoilers. Going to the chapel. 

Laxägg och kontinuitet.

Dagens lärdom: Om du lägger lax i samma matlåda som oskalade kokta ägg så kommer äggen ändå smaka lax. Ägg som smakar lax är inte gott. Jag borde lagt äggen i rivna morötter-lådan eller ost- och korv-lådan istället. Inte i gräddfilslådan, det hade varit kladdigt. Ja, jag hade fyra matlådor med mig idag, so what? En för frukost kombinerad med lunch, två för enbart lunch och en för mellanmål. Fullt normalt.


Dagens Gleeeee...

Glee kontinuitet del 1, där Rachel inte kan hålla sig för skratt åt de andra tävlande:



Del 2: Där Sugar älskar alla barnfigurer; clownen Tickles och vampyren Svenboolie:



Del 3: Där Principal Figgins gillar alla sångnummer:




Och jag slänger in denna intervjun för den är legendarisk. Inte enbart för att Naya säger "I'd probably get her pregnant" till frågan vad hon skulle vilja hända med Brittana om hon fick bestämma, utan det faktum att Heather håller med och säger att de kan få en spin off, nej vänta: en reality show. Återigen, Heather skådespelar tydligen inte. Sjukt rolig.