måndag 31 oktober 2011

Springa träna jobba.

Eftersom jag jobbar lite knäppa tider denna veckan också, så hade jag bokat in ett träningspass vid lunch idag. På Friskis här måste man hämta ut sin biljett tio minuter innan passet, annars får man en prick och det är inte bra. Halv tolv stod jag och skulle ta min cykel och trampa till gymmet. Vad kom jag på då? Jo, min cykel stod ju kvar på jobbet eftersom jag åkt taxi hela helgen!

Det var bara att börja springa alltså. Jag halvsprang till Friskis och kom fram exakt 11:50 och slapp en prick :) haha. Dock var jag ju helt slut och svettig, men det var bara att köra ett pass indoor walking. Lyckligtvis var det bara 40 minuter långt, men jag är ändå väldigt trött. Hektisk start på morgonen, och jag fick knappast den energin jag kunde behövt inför 15-00 som jag jobbar idag.

Förra veckan jobbade jag 56 timmar. Behöver jag ens säga att jag längtar till torsdag kväll när jag flyger söderut? Ååååh, vad skönt att komma hem en sväng :)


Inte idag, men så här svettig vad jag efter cirkelgymmet igår. Älskar det! Familjär och skämtsam stämning samtidigt som instruktören hetsar och driver en att jobba hårdare. Det roligaste jag vet just nu!


Och igår kväll såg jag scream 4. What's your favourite scary movie? Jag skrattade dock ibland, och hoppade till ibland. Jag gillade den!


Och jag säger ju det. Jag inbillar mig inte.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Andra Bassängvägen,Stockholm,Sverige

söndag 30 oktober 2011

Till och med tända ljus, myssöndag!

Vilken tajming!! Vaknar halv tolv, planerar att mysa i sängen fram till jag ska iväg och träna vid fyra. Sätter igång teven och exakt då börjar så mycket bättre! Succé! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

Trött_tjej_86


Trött tjej som jobbat 14-02, men nöjd ändå! Dagen har gått mycket bättre och jag har inte ätit godis en endaste pytteliten gång! Det är stort. Varje dag är stor.

Nu ska jag äta middag: lax med spenat och se på we were soldiers på teve tills jag somnar. I morgon är jag ledig!




Och dagens slutade med att regiassen sa: "det kommer gå bra för dig Cecilia, jag känner det!"

Boom.

Om någon vill veta vad fan jag egentligen sysslat med idag kan ni kolla här. Får nog inte ens lägga upp länken, men säg inget :)

http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-snc4/349099/787/10150901078840548_21800.mp4?oh=3954f9c6b48f19cb8875d2a8105f16dc&oe=4EAF3700&l3s=20111029165208&l3e=20111031170208&lh=0fd8ff711972c4d7506a1


- Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 29 oktober 2011

Sockerfeeder.

Som sagt, tur att jag mår bättre idag! Detta är nämligen tredje godisrundan idag. Två paket kakor, tre stora skålar godis och tre påsar daim. Dear lord.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Parkeringsvägen,Älvsjö,Sverige

Filmproduktion eller ålderdomshem?

Idag får Maya, vår egna lilla tant, hjälp av många med melodikrysset. Så mysigt va? :) haha.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Åbyvägen,Årsta,Sverige

Photobooth.

Haha pigg tjej idag. Inte alls sliten heller. För övrigt älskar jag mitt underställ. Det är fantastiskt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

Hello, goodbye.

Idag är jag tillbaka och fit for fight. Mitt beroende visade sin sanna obehagliga sida igår och jag åt tills jag mådde illa, enbart för att jag var stressad och upprörd. Dock bara "bra" saker men inget är bra i överflöd. Allt är inte alltid perfekt och utmärkt i mitt liv, trots att det kanske kan se ut så ibland. Jag väljer vilka sidor jag visar helt enkelt. Men idag är jag tillbaka på banan och har startat dagen med tre kokta ägg, smör och lite kaviar. Ska snart gå mot jobbet, eftersom vi slutade så sent åkte jag taxi hem så min cykel är kvar på jobbet. Men solen strålar och det är 11 grader ute så det blir bra skönt med en promenad! :) idag är det dag två ute på Stockholmsmässan, och ikväll blir det fantastiskt spännande. Vi har stuntmän, 10 st special effects-killar och alla är på helspänn. Skoj!

15-00 here I come!

När jag jobbar kan ni kolla in denna videon här. Killen sjunger helt fantastiskt, och gjorde en cover på Taylor swifts sparks fly tror jag det var. Sedan tweetade hon om det och här beskriver han den bästa dagen i sitt liv. Taylor skriver på twitter om honom och sedan springer han helt random på henne på stan samma dag. Helt sjukt. Titta:
Kolla in killen här.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

I morgon är en annan daaaaag.

Så var jag hemma. Alltså, dagens har inte känts alls bra. Det har varit mycket irritation och missförstånd, och jag känner att jag inte heller presterat på topp. Men filmat blev det ändå, och nu är dagen äntligen över. Halleluja. Allt kan ju inte alltid gå bra, tyvärr.

Men i morgon är en annan dag som den där schlagerlåten hette, och då jäklar ska jag ta revansch. Jag och typ alla andra tror jag.
Nattfilmning. Bläää.

Och om någon gav mig en påse godis nu eller om jag hade något hemma som var det minsta onyttigt skulle jag utan tvekan sätta i mig allt nu. Jag är trött, lite irriterad och då blir mitt stressyndrom att sockerbegäret tittar fram. Thank god att jag inte har något hemma som är värre än typ paranötter eller frysta hallon!

torsdag 27 oktober 2011

Shantaram

Jag har börjat läsa en ny bok. Den är fantastiskt tjock. Det är härligt.





- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

Fanmail.




Tips: ska du skicka beundrarbrev till en skådis så är det ju lite smart att skicka till oss på drama, men Anno 1790 filmades för ett år sedan. Jag som är gammal brevbärare hade ju dock inte hjärta att ignorera det, så nu börjar operation: hitta adressen! Det ska nog inte vara helt omöjligt! :)

Idag tränade jag cirkelgym efter jobbet. Älskar det! Svetten bara rinner och musklerna värker efteråt. Mamma berättade att det snart börjar i Halmstad, ett bra tips! Det är fantastiskt roligt :)


I morgon jobbar jag 17-02. Det ska bli skönt att få sova lite. Jag funderar dock på att träna på förmiddagen, och sedan på eftermiddagen ska jag fika med min chef på academic. Eller ja, får se. Orkar kanske inte :) och dessutom fikar jag ju inte! Skulle behöv tvätta istället för att fika, men jag hinner säkert alltihop. Kommer nog inte kunna sova så länge ändå. Oj, intresseklubben hoppar och studsar. God natt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

Me so hungry.

Idag satte jag för första gången ner foten på mitt jobb. Vår inspelningsass blev sjuk och åkte hem, så jag var tvungen att vara på plats. Det blev dock inte så för jag fick köra skytteltrafik med skådisar. Kom tillbaka precis till lunchen och blev då tillsagd att åka till drama med en som precis blev klar då. En timme senare var jag tillbaka på plats och skulle äta min lunch, då säger de: "du ska köra Ola tillbaka nu."

Jag tittade bara på han som sa det och sa "nä du, för jag ska äta min lunch nu." Tystnad, jag brukar ju aldrig opponera mig men jag måste väl också få äta? Annars skulle ju min lunch blivit två timmar försenad. Så jag åt och sedan fick han skjuts tillbaka. Så de så! Nu är jag platsass. Då är man så här snygg:


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Ritorpsvägen,Solna,Sverige

onsdag 26 oktober 2011

Äkta Människor på Hjärnkontoret.

Jag fattar inte hur man bäddar in klipp från SVTplay så ni får klicka själva på länken. Det är från senaste avsnittet av Hjärnkontoret. Två minuter in i klippet besöker de oss på Äkta Människor! Detta var en dag när vi hade second unit, och jag var inspelningsass. Jag står och gömmer mig bakom en vägg i ett klipp, men det syns inte att det är jag. Däremot ser man massa andra trevliga snubbar som jag hänger med dagligen, bland annat min gamla klasskompis Sebbe. Kolla in klippet! :)

HÄR TRYCKER NI!

Don't take too long Mrs. Cullen.

Jag dör lite av längtan.

Tänk om det hade varit så att springa utomhus också!

Idag efter jobbet cyklade jag till Friskis city för att träna. Hade egentligen tänkt köra ett core-pass idag men var inte sugen, så jag avbokade det i morse och tänkte springa lite och sedan gymma. Jag har inte sprungit på hur länge som helst, så jag hade inga egentliga mål utan tänkte bara springa så länge jag orkade. Jag åt lunch klockan 11 idag och stod på löpbandet vid 17, jag hade aldrig fixat att börja springa vid den tiden med mat med kolhydrater i kroppen och dessutom vara på bra humör. I ♥ LCHF. 

Hur som helst, det enda bandet som var ledigt såg lite underligt ut. Det fanns en stor skärm och där fanns en knapp som det stod "games" på. Okej, tänkte jag och tryckte igång det. Så himla roligt! Det var ett löpband som styrdes av hur jag sprang; var jag långt fram på bandet så gick det snabbare och jag bromsade in genom att springa längre bak. När det gick fort sprang min gubbe långt uppe på skärmen och sakta så var hon längst ner. Spelet gick ut på att undvika snabbmat som dök upp på skärmen, för träffade jag en hamburgare blev hon tjock och då blev det JÄTTEtungt att springa och jag fick öka takten jättemycket för att hon inte skulle trilla ut för då blev det game over.

Fatta var roligt?! Jag tänkte inte ens på att jag sprang! När jag tog bilden här hade jag sprungit i 12 minuter, och helt plötsligt hade det gått en halvtimme. Jag hade nog kunnat springa lite till, men det fick räcka tyckte jag. Helt fantastiskt. Jag ska alltid ta det bandet om det är ledigt!
Fantastiskt roligt löpband! Här var hon ganska tjock, men som tur blev hon lite smalare av bikinibilden framför ;)

Såhär svettig vad jag efter en halvtimme. Man ser egentligen inte ens här, men det rann verkligen av mig! Så härligt! Men jag ska försöka ge träningen tid den här gången, jag behöver inte bli smal på en månad. Återigen, det är asjobbigt att inte ha en våg men samtidigt en välsignelse. Jag ska fokusera på att bli frisk och stark, men till min födelsedag om ett halvår vill jag gärna se lite resultat. Långsiktiga mål, det får ta den tid det tar! Sist jag gick ner nästan tio kilo så tog det ju ungefär 8-9 månader. Ett kilo i månaden känns som ett bra mål, jag har inte bråttom :)


Julklappar del 3.

Träningskläder!
  • Löparjacka.
  • Diverse träningströjor, byxor av typ överdragstypen som man kan dra över och ha på vägen hem till exempel, och träningsbag.
  • Träningsskor av aerobicstyp. Jag har redan löparskor och walkingsskor, nu vill jag ha ett par innegympaskor.  Five fingers hade varit coolt! :D
Det gäller att vara ute i tid! :D haha. Och på tal om böcker så önskar jag mig även detta fodralet till min kommande IPAD 2!! Överexalterad är jag, läääängtar!



You are the weakest link.

I studion bredvid oss här på dramahuset så spelar de just nu in tävlingsprogrammet "svagaste länken". Jag gick precis förbi sminkrummet där projektledaren klockan halv åtta på morgonen tvingade de deltagande att repetera sina "jag heter blabla, är så här gammal och jobbar som detta och jag är inte den svagaste länken!"

Blev lite lätt illamående. Dessutom gjorde hon två tummar upp åt dom under hela deras tal. Överengagerad? Ja.

Vi pratade om detta häromdagen. Svt drama är ganska "fint" att jobba på enligt vissa som jobbar här. Lite att om du säger att du tittar på trean/femman/något kommersiellt så är du en sell-out. Okej, kanske inte riktigt men typ :) Då tycker dessa att tävlingsprogram som hyr in sig hos oss inte alls hör hemma här. "de ser lite annorlunda ut, de som jobbar med såna program, eller hur?"

Haha ja, de är fixade, har piffiga kläder och frisyrer och är allmänt käcka. Det är inte vi andra, vi ser ut som träsktroll bredvid dem. Jag bryr mig inte, jag tar ju exakt allt som dyker upp så att döma ligger inte riktigt för mig nu... Fast helt ärligt, de är fasansfullt piffiga alltså, de där tävlingspersonerna.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Andra Bassängvägen,Stockholm,Sverige

tisdag 25 oktober 2011

Julklappsönskningar del 2.


Dessa önskar jag mig i julklapp! Finns här bland annat:
A Year of Adventures
Make the Most of Your Time on Earth

Eller ja, jag önskar mig en hel hög böcker! Även dessa bland annat:
Cinema: the whole story
Wheat Belly
The Primal Blueprint

Så ni vet. Om någon skulle vilja ge mig julklappar i år alltså :)

Stand in och underställ.

Idag hade en av våra skådisar feber, så när vi repade fick jag vara stand in. På ena sidan såg jag detta. 


Och på andra sidan hade jag ett filmteam. Inte alls awkward.  

Jag älskar filminspelningsstilen. Pandamössa, vinterjacka och benvärmare uppdragna upp till låren över jeans. Sexy. 

Min middag. Öh, gott. Spenatsoppa med ägg. Proppmätt. Glömde att sluta äta när jag var mätt. Oops.

Och jag har blivit testpilot på ett underställsset från Kari Traa via Smartson! Så himla glad, precis vad jag behövde. Det är supersnyggt, och det bekvämaste plaggen jag ägt sedan jag köpte min onepiece. Kom igen vintern, bring it on! Här under ser ni färgen och mönstret lite bättre. Jättesnyggt. 



Dagens vakt.

Idag gjorde jag dagens goda gärning och anmälde mig frivillig till att vakta utrustningen på lunchen. Det jag tvingades göra typ varje lunch på Gustafsson. Nu anmäler jag mig frivilligt, men det var uppskattat. Det är kallt idag.


Här sitter jag och vaktar...


...all vår utrustning.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Tullvaktsvägen,Stockholm,Sverige

Swans!

Jag tycker om annorlunda kläder. Denna tröjan hittade jag på rea på Urban outfitters, älskar den!


Öh, ja jag tar kort på mig själv på toan på dramahuset. Helt normalt.


Och idag filmar vi utanför här. Gissa vilken studio som ligger innanför dessa dörrar? (vi filmar utanför dock haha)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Andra Bassängvägen,Stockholm,Sverige

måndag 24 oktober 2011

Död men glad.

Jag vet att jag låter som en papegoja, men gud vad roligt det var! Visst, jag höll ju på att svimma/spy/dö av utmattning i slutet, men vad gör det? Alla muskler fick sig en ordentlig genomkörare, och den sista kvarten bestod av högintensiv kondition i 45 sekunder, 15 sekunders vila, sen om igen. Riktigt roligt!

Nu: anno 1790! Många på mitt jobb har jobbat på den, skoj :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

Men åh, plinga till i inboxen nu dååå!

Ni vet det där jobbet jag sa att jag sökte i förra veckan? Jag kollar seriöst min mail 100 gånger om dagen med hopp om att de ska ha svarat. Detta trots att jag har automatisk uppdatering på min mail så den kollar en gång i timmen.

Jag vill så gärna ha det, ååååh svara nu! Nej, jag håller inte alls på att bli galen.

Blir för övrigt jättesugen på onyttigt i såna här stressiga situationer. Vad gör jag då? Jo, jag går och köper tre paket kakor, massa olika godis och en stor påse naturgodis. Sedan ställer jag fram det på ett bord och tittar på när alla andra äter. Självplågare, men lite får jag ut av det ändå. Typ. Hehe, jag blir en feeder.

Var är utrustningen? Komsi komsi.

Ungefär så här glad var jag i morse när jag fick vänta en timme på ljud och bildmedia för de slarvat bort utrustningen jag skulle hämta. De sa att den var utlämnad i fredags, fotografen sa att det var den inte, sen sa någon att den kanske var körd till svthuset, men där var det ingen som hittade den... Så till slut efter en timme fick jag en helt annan utrustning. Tur att jag har massa tålamod :D haha.


This ain't fun tänkte jag i morse. Då såg jag ut såhär. Typ i alla fall. Lite gladare förmodligen.

Ikväll ska jag träna skivstång intervall. Det ska bli asjobbigt tydligen, på Friskis hemsida står det "för den vältränade motionären, intensitet ligger mellan medel och intensiv" :D jag kommer dö! Är absolut inte vältränad, men kommer ju inte bli det om jag inte utmanar mig själv. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Tredje Bassängvägen,Stockholm,Sverige

söndag 23 oktober 2011

When I held ya.

Alltså, kolla in dessa tjejerna! Hur duktiga? Det är ju exakt kopierat, jag är imponerad.


Nu börjar snart Gustafsson 3 tr! När jag läste alla manus innan vi började filma var dagens avsnitt det enda som fick mig att skratta högt. Ska bli spännande att se om det är lika roligt nu också!

Cecilia lagar.

Här är mitt kök. Visst är det mysigt? ;) Ytterdörren är precis till höger. Men vad står där på diskbänken?

Mellanmål!! Jag ska visa hur jag gör i bilder, för detta är seriöst det godaste jag vet. Och det är nyttigt, hur bra är det?? Ingredienser: kesella 1% (högre proteinhalt), vispgrädde, frysta hallon, kokosflingor och pumpakärnor. 

Blanda en halv burk kesella (beroende på hur hungrig du är förstås) med en halv deciliter grädde. Blanda blanda blanda.

Så här ska det se ut när man blandat. Krämigt och gott. 

Häll på valfri mängd bär, frön och flingor. Här är valmöjligheterna enorma, blanda i allt som är gott! Visst ser det fint ut? Men det ska det inte göra länge till, nu är det dags att blanda igen. Blanda lite, låt den vila, blanda lite mer och upprepa. Allt ska färgas rosa!

Ungefär såhär ska det se ut när det är klart. Färdigt att uppslukas, och så gott det går att bli ungefär. Skulle nog kunna äta detta till alla måltider på dagen. Proteinrikt, fettrikt och några få kolhydrater. Gott!

Söndag.

Idag är det söndag, även känd som "stora matlådedagen". Jag tycker om söndagar. Sova länge, surfa bloggar och laga mat, kanske träna lite också?

Jag har för övrigt haft en mysig helg med Sandra och Mattias, i fredags åt vi tacos och såg på idol och igår var vi på naturhistoriska och såg även filmen "Born to be wild" på Cosmonova. Blev lite yr i huvudet för det är så vansinnigt STORT men filmen var bra. Jag vill också ha en orangutang. 

Men idag då. Vaknade vid tio, åt frukost vid elva, planerade maten för veckan och gick och handlade. Sedan åt jag lunch som blev så himla gott! Gjorde en omelett med den överblivna tacofärsen, lite grönsaker och creme fraiche och det var den godaste lunchen på länge. Så enkelt, så gott. 
 Eftersom jag har världshistoriens minsta kök så har jag inte precis mycket utrymme till att laga mat egentligen. Men det hindrar inte mig, if there's a will - there's a way! Det är lite roligt också för om jag vill använda ugnen och plattorna samtidigt så går inte det. Får planera smart alltså. Så först smörade jag på massa majonnäs på laxen och körde in den i ugnen på 225 grader i sisådär 30 minuter. När den var klar stuvade jag spenat med philadelphiaost och ungefär där tog bänkutrymmet slut. Bara att fortsätta på golvet! Så här ser det ut just nu. Kycklingen är till senare, då ska jag göra ostfyllda filéer med bacon runt, till det ostgratinerad blomkål. Gott.

Matlådor i mängder! Snart ska jag till Friskis och köra ännu ett cirkelgymspass, så skoj! 

torsdag 20 oktober 2011

♥ iCloud.

Nya operativsystemet till iPhonen är helt fantastiskt. Jag tar ett kort med telefonen, startar min datorn och där ligger redan kortet i en mapp, utan att jag ens gjort något. Helt fantastiskt. Och funktionen "hitta min iPhone" är också så bra. Bara att aktivera det i telefonen och sedan kan jag logga in på www.icloud.com på vilken dator som helst och se var min iPhone är. Jag kan även skicka ett meddelande till den, låsa den eller till och med radera den på avstånd. Jag älskar Apple!! 
Jag är hemma, och det är min telefon också! Vilken tur!

Och här har jag skickat ett meddelande till mig själv :)

Test: Cirkelgym!

Fem minuter efter att passet börjat hade jag glömt bort allt vad trötthet hette. Det var så himla roligt! Så här står det om det på Friskis hemsida: 


Cirkelgym är ett effektivt gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer/
maskiner, under ledning av en instruktör. Fokus ligger på uthållig styrketräning med konditionsträning som en bonus. Cirkeln består av 20 stationer med övningar för hela kroppen. Träningen passar alla oavsett om du är van vid styrketräning eller ej.

Instruktören hjälper dig tillrätta med tekniken och peppar dig att orka och ha kul - och är ibland med och svettas tillsammans med dig.



Det var verkligen perfekt träning för mig, man kör en maskin i 45 sekunder, sen flyttar man till nästa, kör den i 45 sek, och det blandas hela tiden med lösa övningar med balansboll, armhävningar, plankan och annat. Jag var helt slut men glad efteråt. Instruktören var väldigt peppande och bra, han hjälpte till, gjorde vissa saker jobbigare och uppmuntrade en att köra hårdare. Motståndet ändrades med bara enkla knapptryck så det gick väldigt smidigt. Jag cyklade därifrån med värkande lår, rygg och ställen jag inte ens visste jag hade muskler på. Men jag var pigg och glad igen, så mission accomplished! Jag älskar endorfinkickarna ett hårt träningspass ger.


Cirkelgym kommer definitivt bli ett stående inslag i mitt nya träningsliv, minst ett pass i veckan! Eller ja, om det går, tiderna bokas upp i samma sekund som de släpps. Det är perfekt för oss som vill gymma, men inte ensamma, så jag förstår att det är populärt. 
Såhär ser cirkelgymmet ut på Friskis & Svettis city i Stockholm där jag tränade ikväll. 

Förresten. Min chef skulle också träna idag. En timme innan slängde han i sig en hel tallrik havregrynsgröt. Jag hade aldrig orkat träna på det! Själv åt jag lunch vid tolv (kasslergratäng), en ganska lagom portion, klockan 16 åt jag 5-6 paranötter, sedan tränade jag efter jobbet och åt middag halv åtta; två grillade kycklinglår, en halv burk kesella med några hallon, pumpafrön och kokosflingor. Mätt och nöjd, jämnt humör och aldrig panikhunger. Påminn mig om att aldrig börja äta kolhydrater igen, jag älskar att må så här bra. 

Sleepyhead.

Jag är så trött! Jag förstår inte hur man kan vara så här trött. Jag har nästan somnat sittandes på jobbet idag, så trött är jag. Men trots det cyklade jag i ett iskallt spöregn till Friskis och väntar nu på att cirkelgymspasset ska börja. Trots att jag egentligen inte orkar. Äääh, jag orkar! Kommer vara så nöjd efteråt! Sen ska jag hem, äta lite och sedan sova tidigt, plus ta mig lite sovmorgon i morgon. På eftermiddagen kommer min syrra, får se om jag kan sluta tidigare eller om hon får hänga med mig på jobbet lite. Vilket som blir nog bra, och det ska bli roligt att hon kommer!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Mäster Samuelsgatan,Stockholm,Sverige

Jobb? Eller va?

Idag fick jag ett knasigt mail som handlade om jobb. Jag fattar fortfarande inte helt hur det kunde heta "jobberbjudande" eftersom jag inte sökt något jobb, men nu har jag sökt det jobbet! :) Det lät ju egentligen helt perfekt, och jag skulle få ta mycket ansvar så håll tummarna för mig.

Annars har dagen varit bra, jobbade 10-21.30. Det var en låååång dag verkligen, men rolig ändå. Skulle egentligen börjat 7:30 imorgon men min chef ringde vid 22 och sa att jag får sovmorgon i morgon och kan komma in lite senare istället. Så snällt! Då blev jag glad :) men nu är klockan mycket och jag ska sova.

Återigen, håll tummarna för mig!

onsdag 19 oktober 2011

Lite vindögd, men fin mössa ändå.

Nu har möss-säsongen börjat igen! Jag står för underhållningen idag på plats, men alla älskar mössan i alla fall. I love it!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Dannemansvägen,Lidingö,Sverige

Börja dagen starkt.

Började dagen med level 2 av the 30 day shred, trots att jag mest ville ligga kvar i sängen och sova en halvtimme till. Men det gjorde jag inte och ack vad jag ångrade mig många gånger under träningen. Herregud vad jobbigt det var! Det är upplagt så att man värmer upp, sen är det tre "circuts" där varje del består av 3 minuter styrka, 2 min kondition och 1 min mage. Låter lätt, men de sista sekunderna så vill jag mest dö och längtar efter nästa del! Det känns bra nu efteråt, även om mina lår värker igen. De som precis slutat göra ont efter en hel veckas konstant träningsvärk!


Svettig? Neejdå.

Nu borde jag klä på mig och cykla till jobbet, men jag har en känsla av att backarna dit kommer vara extra jobbiga idag...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Sabbatsbergsvägen,Stockholm,Sverige

tisdag 18 oktober 2011

Julklappar del 1.

Jag har kommit på en sak jag önskar mig i julklapp! Ett rejält regnställ. Jag vill ha ett par STORA regnbyxor som jag kan ha över det mesta och som sitter riktigt löst. Gärna storlek XL eller större alltså :) stooort! Och sen vill jag inte ha en vanlig regnjacka, utan mer en kappa. Och inga färger eller fina mönster eller någon designjacka, jag vill ha en ordentlig regnrock i någon mörk färg som håller ute vätan och som jag kan ha tjocka tröjor under. Gärna med luva. Fast alltså, den får ju gärna vara snygg ändå!

Det var inte så specifikt eller? ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Crafoords Väg,Stockholm,Sverige

Tumblr favs.


Succé på succé.

Idag precis när jag bakat klart kakorna kom en jobbarkompis gående med en kille. Jag hälsade på honom och hon presenterade mig som "Cecilia, vår prod.ass, runner, inspelningsass och jaa....typ allt." Sen presenterade hon honom och han var koordinator på en filminspelning just nu. Lite skämtsamt sa jag att "ja, om du någonsin behöver något av ovanstående så är det bara att ringa."

"Jaa, det är ju jättebra att veta!" svarade han då. 

Och det är inte ens det bästa. I det ögonblicket kunde jag säga "får jag bjuda på en nybakad kaka?" Succé!! Så nu har han mina uppgifter. Heja! Hoppas jag hittar ett nytt jobb snabbt efter detta, även om det inte hade skadat att vara ledig en vecka ;) Har ju inte varit ordentligt ledig sedan förra sommaren, och då tågluffade jag i tre veckor...


Vi har många allergiker på detta blocket, så det är mycket att ta hänsyn till... jag hade ju egentligen tänkt göra snickerskakor, men vill helst inte döda någon så jag fick kompromissa, men det blev succé ändå och fatet blev länsat med orden förödande goda.