lördag 30 april 2011

Champagnegalopp.

Såhär ser man ut efter att ha deltagit i champagnegaloppen på västgöta nation i Uppsala på Valborg. Dränkt i champagne men glad ändå!


Nu har jag duschat, nu ska vi gå till andra sidan stan för Valborgsgrillande. Skoj!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Djäknegatan,Uppsala,Sverige

fredag 29 april 2011

Valborg!

Jag är med om mycket bisarra upplevelser här i Stockholm. Det finns mycket konstigt folk. Och praktiken är rolig och tråkig ibland, står mest och fryser haha. Men det är skoj ändå. Och så blir jag bortskämd med goda luncher varje dag. Idag åt jag en sjukt god sjötunga och igår lammfärslimpa. Bortskämd som sagt. Och det är fredag, jag är galet trött men sitter nu på tåget till Uppsala! Ska fira Valborg där med Jennifer, ska bli väldigt spännande och intressant. Öh ja, hejdå!

Nu ska jag lyssna på partymusik och bli pepp! :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Klarabergsviadukten,Stockholm,Sverige

onsdag 27 april 2011

Unpretty/I feel pretty

Detta är den bästa duetten någonsin i Glee. Quinn och Rachel, omaka par.

Onsdag.

Jag kan börja med att säga att min hjärna är mos. Är helt slut i huvudet av dagen, även fast jag mest stått utanför lägenheten där vi filmat och fått folk att vara tysta haha.

Och så fick jag ett mail på facebook från en kompis som ska till LA i sommar som bad om tips. Herregud, jag skrev och skrev och skrev och tyckte knappt att jag fick med hälften. "Gör detta, och detta, och detta och ni får absolut inte missa detta!" Men jag är avundsjuk, jag hade också velat åka! Äta yoghurtglass från pinkberry och shoppa på forever 21 och titta på delfiner från Santa Monica pier. Oh well, någon dag ska jag åka tillbaka...

Men först: vara världens bästa praktikant. Idag fick jag höra av hon som "anställt" mig att hon var så himla glad att det blev jag och att jag är så duktig. Skoj att höra :) Jag blev riktigt glad, log som ett fån över telefonen. Hihi. Men annars är det skoj, jag trivs bra även om jag är död i fötter, ben och rygg av att stå upp nästan hela dagarna. Måste väl vara ganska bra för förbränningen dock, jag ska kaaaaanske till Mallorca i sommar, måste bli fit fort som bara den nu. Heja mig!

tisdag 26 april 2011

Körsbärsblommor.

Idag efter praktiken var jag i stan för att ännu en gång titta på körsbärsblommorna i Kungsträdgården. En gång i tiden funderade jag på att tatuera in körsbärsblommor på armen. Nu ångrar jag mig nästan, efter liljor och papegojblommor så är de otroligt vackra.














Ibland är jag riktigt nöjd med iphonekameran, som när jag vill ta närbilder på blommor med mycket oskärpa i bakgrunden. Duktig telefon!

Imorgon börjar vi filma. Skoooj!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Valhallavägen,Stockholm,Sverige

The Twilight Saga.

I påskpresent fick jag boken Twilightsagan: den officiella illustrerade guiden av min syster. Nörd, jag vet. Och en kväll gick New Moon på tv. Bam, och det slog ner mig igen. Jag är en Twilightnörd ut i fingerspetsarna. Det hela började en vår när jag låg sjuk i matförgiftning i en vecka ensam i min lägenhet i Falun. Jag hade haft alla böckerna på datorn ett tag eftersom Jennifer sagt att de var bra, men inte läst dom. En veckas sjukdom var den perfekta ursäkten.

Måndag: Twilight tog en dag att läsa. Jag sms:ade Jennifer ungefär 10 gånger och frågade när de skulle kyssas.

Tisdag: New Moon tog en dag att läsa. Jag sms:ade Jennifer minst tio gånger och frågade när Edward skulle komma tillbaka.

Onsdag: Eclipse tog en dag att läsa. Jag sms:ade Jennifer hela tiden och frågade när de skulle ha sex.

Torsdag-Fredag: Breaking Dawn tog två dagar. Jag sms:ade mer än någonsin och frågade vad faaan som händer egentligen.

På lördagen hade jag salstenta i ljud. Gick förvånansvärt bra med tanke på att jag inte pluggat någonting utan bara läst the Twilight saga.

Hur som helst, sen var jag fast. Die hard Team Edward och jag har sett
Twilight fler gånger än vad jag vill erkänna. Hur många gånger jag läst böckerna ska vi inte ens tala om. Soundtracken till filmerna kan jag utantill och jag fnittrar förtjust när jag ser bilder från den kommande filmen (säger bara omtagningar på Isle Esme. Eller hur Jennifer?) Så jag är en verklig nörd. Just nu läser jag den opublicerade Midnight Sun vilket är Twilight fast ur Edwards point of view. Det är något med den där omöjliga kärleken som är så sjukt lockande, mitt hjärta slår dubbla slag ibland av kärlek i böckerna. Även om de är onödigt kyska för min smak. Hmpf. En endaste liten kyss i hela första boken. Vad är det liksom?
Bilder från guiden: författarens syn på hur Bella skulle se ut som vampyr, och Bellas bröllopsklänning. Awww.

måndag 25 april 2011

Annandag påsk.

Lite bilder från idag:


Jättefint på Djurgården. Snart blir träden grönare, så kommer det bli helt fantastiskt! Jättenära mitt hem och det känns som mil från Stockholm.


Jag avskyr fötter, men måste bara visa den bisarrt stora blåsan på min häl. Går runt hela hälen, gör jätteont!



Gissa vart mina tankar vandrar? Mhm, till Göteborg. Heeela tiden.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

Djurgården runt. Nästan.

Sådär, dagens motion avklarad. Gick på Djurgården, jättefint och hur mycket folk som helst som var ute och motionerade. Sprang till och med en liten bit (pytteliten), ska bli mer av det kan jag lova! Och runkeeper är ett väldigt bra hjälpmedel!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

söndag 24 april 2011

Påskdagen.

Godis är överskattat kom jag på igår. Popcorn är godare! Och chips :)

Idag hade körsbärsblommorna i Kungsträdgården nästan helt slagit ut. Jättefint! Vi har gått så mycket nu i flera dagar så både jag och Sandra är helt slut nu. Sommarvärme är härligt dock, och att kunna ha klänning. Underbar påskhelg.








- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

lördag 23 april 2011

Påskafton.

Idag har jag och syrran varit ute på Lidingö hos Gerda och ätit påskmiddag. Det var mysigt och gott. Vi fick Bermuda-mat också, fish cakes som var jättegoda! Och fried banana som också var supergott.


Jag målade mig och Arash på ägget. Jag rosa, han blå, jag håller på könsstereotyperna. Mitt finger kom visst med också, hejhej!


Ägg, potatis, sill, köttbullar, prinskorv och fish cake. Mums!


Och igår köpte jag denna ringen. Söt tyckte jag.


Och jag köpte även denna dubbelringen som sitter på två fingrar och halsbandet med en ballong! Älskar det!

Och idag hade jag bara ben för första gången och frös inte. Jag älskar våren! Nu ska jag och Sandra snart till stan, ikväll ska vi se Rio i 3D :) och jag ska ta en av mina två fridagar och äta godis! Har inte ätit något sött alls på nästan fyra månader, nu är det banne mig på tiden.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

fredag 22 april 2011

Thank god it's friday.

Idag kom min syster! Vi har gått på stan, jag har köpt fina ringar och ett halsband. Helt slut nu, sol, värme och massa folk gör lätt så med en. Vi åt lunch på tgi Fridays och såg Paulo Roberto. Sen såg vi bingo rimer och katrin också. Och Lizette från klassen.

Och i Kungsträdgården började körsbärsträden slå ut. Jättefint!!


Dumma kameran ville inte fokusera där jag tyckte.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

torsdag 21 april 2011

Vårsol som är lite mer sommar.

Illröd kvällssol. Jag älskar den där balkongen. Så himla vackert.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Karlavägen,Stockholm,Sverige

Torsdagsfunderingar.

Jag sitter på balkongen på översta våningen i lägenheten i Stockholm och tittar ut över takåsarna. Tittar på NK-klockan som snurrar bortom taken och på alla fina hus runtomkring. Jag är varm, det är sommarvärme i solen och hela jag luktar solkräm. Samma solkräm som jag hade på tågluffen och helt plötsligt är jag tillbaka i Barcelona. Hade dessutom på mig mina haremsbyxor därifrån innan, underbart bekväma. Stockholm känns tillräckligt anonymt för att jag ska kunna ha dem utan att bli generad. Jag äter färska jordgubbar, skämmer bort mig själv här i Stockholm. Har ätit färska bär till frukost varje morgon, då känns det inte lika tungt att gå upp.

Jag tänker på Arash och hur mycket jag saknar honom. Jag har varit särbo tidigare men kan inte påminna mig att det var så här jobbigt, med den konstanta tomheten i bröstet. Men snart är det sommar, tiden går fortare än vad jag hänger med i. Sommar och arbetslöshet. Ingen trygghet i att kunna gå tillbaka till skolan i augusti utan bara ren och skär frihet. Eller ofrihet snarare. Det finns inget som är fritt i att inte ha en inkomst i denna världen. Men jag klarar mig, man gör alltid det. Även om jobben inte kommer direkt så kommer de så småningom och då står jag redo. Redo för vuxenlivet, come what may. Det kommer gå bra. Som min tatuering; försök blåsa ut mig, jag kommer ändå flyga uppåt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Tysta Gatan,Stockholm,Sverige

onsdag 20 april 2011

Första veckan.

Jättetrött. JÄTTETRÖTT! Men jag fick ledigt imorgon. Lycklig Cecilia. Fast lite tråkigt också, jag trivs ju så bra. Idag har jag varit på kontoret hela dagen. Gratis frukost, synd att jag ätit redan. Sen har jag klippt ut inspelningsschemat och klistrat upp. Och flyttat papper och ringt en miljon samtal och googlat mig galen. Sedan hjälpte jag till på några castings, fick skådespela vilket gjorde mig ytterst generad. Försöka spela mot en skådespelare på audition och när någon filmar. My god. Men det var ganska roligt ändå! Och igår var det kickoff vilket var skoj, roligt att träffa alla. Väldigt mycket tjejer, förutom regissören och fotografen då. Såklart. Det är det ju nästan aldrig.

Långledigt nu alltså! På fredag kommer syrran, det blir roligt! Shopping och umgås :)

Öh, godnatt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

BB frihamnen.

Det känns som jag är med i Big Brother när jag går på toa på jarowskij. Speglar både framifrån och bakifrån. Lite läskigt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 18 april 2011

Puuh.

Jag är jättetrött. Helt utmattad verkligen men har haft en jättebra första dag. Har åkt runt över hela stan, fixat saker och träffat en himla massa trevligt folk. Åh, jarowskij verkar så himla bra alltså. Det kändes väldigt bra. Häromdagen hade jag en mindre livskris och förstod inte varför jag valt detta idiotiska yrke. Idag förstod jag varför, alla bitar föll på plats. Jag älskar tv-produktion, det är så hektiskt och roligt. Rätt helt enkelt.


En kylväska från en av deras tidigare produktioner. Inte så känd. Hade inte tackat nej till att jobba med den. Produktionen alltså, inte väskan. Hm.


Trött Cecilia med illröda kinder (syns inte här dock) från trötthet.

Imorgon blir det platsrek på söder, sen får vi se vad som händer. Nästa onsdag börjar filmningen! Nu ska jag läsa manus. Godnatt!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

söndag 17 april 2011

Söndagen.

Som vanligt är jag helt utmattad, varm i ansiktet efter en dag i solen och sjukt nervös inför morgondagen. Men det kommer gå bra. Hoppas jag. Inspelningen börjar inte förrän om en vecka, så vad jag ska göra denna veckan vet jag inte, men det får jag se helt enkelt.

Idag var jag i stan med Gerda, vi fikade, solade och såg Water for Elephants på bio. Den var bra, snyggt filmad och väldigt romantisk. Lite obehagliga scener, jag avskyr när djur skadas, men den var bra ändå.

Lite roligt att det står 22 april, den hade ju premiär i fredags :)

Och här ligger jag nerbäddad under ett täcke i soffan i väntan på Big Brother. Mina föräldrar fick mig att börja titta, åååh. Ser ni månen precis bakom mig? Coolt!

lördag 16 april 2011

Ensam hemma.

Okej, jag måste erkänna att det är lite läskigt att bo alldeles själv i lägenheten. Speciellt eftersom jag förmodligen är den enda i hela fastigheten, allt annat är bara kontor (och en ambassad...). Men läskigt. Okända ljud, och jag som så gärna skulle vilja se Scream 4 på bio, den verkar bra, men det kommer jag ju aldrig våga nu. Kanske nästa vecka, men knappt då. Jaja, på fredag kommer min syster hit, ska nog klara att stå ut till då :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Banérgatan,Stockholm,Sverige

Make a perfect picture in your mind of you and me.

Idag sov jag till tio, det var skönt. Gick upp och åt världens godaste frukost, och sen gick jag till Östermalmstorg där jag mötte My. Det stod någon slags orkester där och precis när jag gick förbi så vände sig alla om samtidigt, jag hoppade en meter upp och såg skräckslagen ut haha. Knäppt. Jag och My tog tunnelbanan till Söder där vi gick till en tygaffär för att leta tyg till klänningen hon ska sy till mig. Precis när vi var på väg att ge upp hittade vi det rätta tyget! Rosa (såklart), glansigt och jättefint. Hon ska även sy en slips till Arash i samma tyg, vi kommer bli så fina på brorsans bröllop i sommar

Sen gick vi hela vägen tillbaks till Östermalm, hon bor också här. My hade precis köpt en present till en kompis; en glasskål, och precis när vi gick förbi Riksdagen slog hon påsen mot en stolpe. Vi tvärstannade, stirrade på varandra och började gapskratta båda två. Hon hade letat länge efter skålen och så går den sönder! Det var faktiskt ganska roligt, men man behövde nog vara där...

Vi såg även Veronica Maggio, fast jag kände ju inte igen henne såklart, och sedan gick jag hem och solade på balkongen. Har fått färg idag, härligt! Men nu är jag helt utmattad igen, blir ännu en kväll hemma. Alla intryck och solen tar kål på mig!


Blåsigt i solen, men skönt. Märks det att jag älskar min Instagram-app? :)


Idag hade jag klänning! Och illrosa strumpbyxor såklart.

Och när jag gick hem längs med Karlavägen i allén i mitten så kom denna låten på iPhone. Solen sken, jag log och helt plötsligt kändes det som att jag var med i en film och hade det perfekt soundtracket.


Frukost.




Fil med färska jordgubbar och blåbär.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

fredag 15 april 2011

En dag i Stockholm.

Jag är helt utmattad. Gick upp vid nio idag och sa hejdå till de som har lägenheten, de ska vara iväg i en vecka. Efter att jag gjort mig klar så gick jag in till stan. Inte helt säker på hur jag gick men helt plötsligt var jag mitt inne i stan, smidigt. Gick in på Urban outfitters och hittade direkt en väska som jag gillade. Och guess what, den var på rea! Sjukt bra.


Väskan, lite överexponerad.
Sen gick jag runt på stan en lång stund, så mysigt i solen. Köpte melon som jag åt på en trappa i solen vid Hötorget. Jag satt där jättelänge och bara solade och tittade på folk. Köpte hallon, blåbär och jordgubbar på torget och en kille sa att jag hade fina ögon. Trevligt, dessutom fick jag bären billigare! Hehe.

Sen var jag trött i fötterna, så jag köpte ett säsongskort till Stockholm citybikes för 250 kr, april-oktober gäller det. Cyklarna står i ställ över hela staden, bara att dra kortet och ta en cykel. Sen kan man lämna den lite överallt, det närmsta till mig ligger på Karlaplan, bara 200 meter. Så jag tog en cykel och cyklade hem längs med Strandvägen, lämnade lite grejer hemma och solade en stund på balkongen innan jag hämtade en ny cykel och cyklade ut mot hamnen för att titta på min praktik. Det gick fint, skönt att cykla. Sen handlade jag på ica esplanad i närheten, och nu ligger jag helt däckad i soffa. Trött av alla intryck, frisk luft och sol.


Ja just det, de ringde idag och erbjöd mig ännu en praktik på samma bolag, men ett annat projekt. Går ju inte riktigt dock, har ju redan en nu :) skoj att man är intressant dock.


Stockholms takåsar.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

torsdag 14 april 2011

Framme.

Jag älskar att ge bort presenter. Att planera, fixa och komma på något riktigt bra är så himla roligt. Idag fyller Arash år och igår fick han min present och blev jätteglad. Det var roligt, han fick en bok med massa bilder på oss två där jag skrivit saker om honom och oss. Han blev glad och jag blev glad :)

Och sen åkte jag till Stockholm. Har installerat mig i lägenheten, packat upp och gått en runda i kvarteret. Vid Karlaplan såg jag en rullande filminspelning, så himla coolt! Det konstiga var att det var bara jag som reagerade. Alla andra var helt nollställda, konstiga människor. Jag tog kort dock, sjukt häftigt.


Filminspelningen. De körde flera varv i rondellen.


Utsikten från mitt rum. Svt och kaknästornet. Jag kunde knappast bo bättre. Från balkongen ser man takåsar överallt, jättefint, och längst bort mellan två hus snurrar NK-klockan. Coolt.
- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Wittstocksgatan,Stockholm,Sverige

onsdag 13 april 2011

Dagens föreläsning.

Idag ska jag berätta om en fantastisk sak som heter silvershampoo. Det är ett shampoo som neutraliserar gula toner i färgat och blekt hår. Eftersom mitt hår var väldigt rött och guldigt när jag blekte det blev det ganska gult, men nu har jag tvättat med silvershampoo tre gånger och nu är det bara lite snyggt guldiga toner kvar. Hur bra som helst!! Det finns på Ica maxi i halmstad i alla fall.


silvershampoo.


lite guldigt, men inte gult! Yay!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Lyckåkersgatan,Halmstad,Sverige

tisdag 12 april 2011

Saknad.

Wow vad det här med långdistans var jobbigt då. Sex dagar sedan vi träffades bara och jag längtar redan ihjäl mig! Åh, vilka jobbiga veckor detta kommer att bli. Min arash som fyller år i veckan. Jag har fortfarande inte bokat min resa till Stockholm på torsdag, hoppas på sista minuten, och då hoppas jag att vi hinner ses en liten stund innan jag måste åka vidare. Få säga grattis och ge present och lite sånt till min sötnos.

Annars har jag det bra i Halmstad. Har tittat på bra konståkning och klappat sönder händerna till Kristoffer Berntssons sista tävlingsåk. Stående ovationer två gånger hör inte till vanligheterna inom svensk konståkning. Sen har jag hängt med Jossan och pysslat lite och åkt inlines med Hvita. Hon var så duktig så, fast hon sprang så långt ifrån mig hon bara kunde och när vi åkt för länge (enligt henne, inte enligt mig) var hon världens tröööööttaste hund tydligen. Sprang bakom mig med plågade ögon. Sen vände vi hemåt och då blev hon helt plötsligt pigg igen. Sötnosen.


Åh vad jobbigt säger hon här.
- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kringelängsvägen,Halmstad,Sverige

måndag 11 april 2011

Valentine's day.

Roligt, synd bara att Valentine's day är en så tråkig film! Taylor Swift spelar Felicia, världens konstigaste tjej. Skoj!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Lyckåkersgatan,Halmstad,Sverige

söndag 10 april 2011

Älskling.

Hade det varit er hund som nästan blivit dödad för bara några dagar sedan hade ni inte heller flyttat på henne trots att hon ligger mitt i sängen och på täcket.


Älskade rosa sötgrisen med bitmärke på nacken.

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 7 april 2011

Blondie.

Ibland tycker jag lite synd om min syster, som typ när jag experimenterat med mitt hår och vill att hon ska lösa det. Som idag då till exempel. Jag ville bli blondare igen, trivs bäst så. Vi åkte till maxi och studerade utbudet, och hon sa att slingor var mitt enda alternativ, något jag inte riktigt gick med på. "Alla på utsidan av de paketen hade ju randigt hår, det vill ju inte jag ha!" klagade jag och krävde en utförlig redogörelse om hur mitt hår skulle se ut när det var klart. Jag pekade på paket med fina blonda färger och fick nej gång på gång. Min syster suckade med all rätt otaliga gånger innan jag till slut gick med på slingor och vi åkte hem för att färga.

Vem som hade rätt? Hon såklart, hon är ju trots allt utbildad frisör! Jag är helnöjd, med lite silvershampo så blir det asbra. Hon kan min syster!


Jag är blond igen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kringelängsvägen,Halmstad,Sverige

onsdag 6 april 2011

Mina älsklingar.

Om det inte har framgått här så är vår hund Hvita min absoluta älskling. Jag älskar henne så otroligt mycket. Idag när jag gick till skolan ringde mamma och direkt hörde jag att något var fel. Hon berättade att Hvita blivit attackerad av en rotweiler och hon var okej, men chockad. Jag började gråta på en sekund, det är ju precis som hon sagt att något av mina syskon blivit nedslaget på stan. Hvita är ju min lillasyster. Fy fan för kamphundar alltså, speciellt sådana som försöker bita ihjäl ens hund. Stackars Hvitosaurusen.

Sen kom jag upp till skolan, alldeles rödögd och arash var redan där för han hade lektion på förmiddagen. Jag kunde inte ens titta på någon och absolut inte på honom. Han drog iväg mig och sen stod jag och störtgrät i en korridor när han kramade mig. Jag är så glad att hon är okej, men så jäkla hemskt. De allra flesta kan inte hantera en kamphund, de är oberäkneliga och borde förbjudas. Klart slut.

Och imorgon måste jag säga hejdå till min andra älskling, och jag vet redan nu att jag kommer gråta ihjäl mig igen. Jag vill inte säga hejdå till arash, även om det bara är för ett tag. Han är så fin, min älskling.

Ja, några jobbiga dagar igen. Skönt att komma till Halmstad på semester lite. Det behövs. Kramas lite mer med vovven istället för arash.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Bergmästaregatan,Falun,Sverige

måndag 4 april 2011

ACM.

I natt var det American Country Awards i USA. Taylor Swift sjöng Mean:

Som var jättebra! Handlar om alla taskiga människor, typ recensörer och sådant. Synd att hon inte sjöng den på turnén. Tydligen ska hennes show vara helt annorlunda i USA, synd att jag inte har råd att åka dit och se den där också. Och sen vann hon Entertainer of the Year, vilket är countrygalans största pris. Jag röstade (såklart).

söndag 3 april 2011

Roomies.

Vilka nördar jag bor med, alla framför sin dator. :)


Arash, Jossan och Tobbe.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kristinegatan,Falun,Sverige

Dagens Kattla.

Igår såg jag The King's Speech på bio. Vilken himla bra film alltså. Idag ska jag ligga i sängen och läsa hela dagen. Imorgon är det skola och offentlig visning av våra projekt. På onsdag åker jag till Halmstad. Först åker jag till Stockholm och lämnar lite kläder och så, sen åker jag nattåg till Lund och sen tillbaka upp till Halmstad. Jag är löjligt upprymd över att åka nattåg, det ska bli jättespännande!

Sen vilar jag upp mig i Halmstad i en vecka innan praktiken börjar. Skönt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Kristinegatan,Falun,Sverige

lördag 2 april 2011

Godnatt.

Jag är ensam hemma. De andra är ute och dricker öl men jag orkade inte. Kattla ligger och sover på mina ben. Vi kanske kan bli vänner ändå, men jag vågar inte röra på mig... Haha, jag är en sån tönt!

Men nu är det helg! Jag ska inte göra någonting alls! Åååååhh. :) lovely. Sova ikapp mig lite, ja tack. Jag börjar nu.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Trotzgatan,Falun,Sverige

fredag 1 april 2011

Katt-La.

Jossan har sagt att Kattla attackerar om man stirrar på honom. Jag vågar inte ens snegla på honom nu. Scary.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Trotzgatan,Falun,Sverige

Tröttcecilia.

Wow, vad trött jag är idag. Vi hade världens mest hektiska dag igår. Halv sex kom de som köpt min soffa och hämtade den, 17:42 hoppade jag in i duschen, 17:46 duschade Arash och 18:03 gick vi hemifrån till middagen. Vi fick laxsoppa till förrätt, oxfilé med rödvinssky och fläskfilé med svampsås till huvudrätt (sååå gott!) och sen valfri efterätt. Jag åt fruktsallad. Gott!

Sen drack vi öl (vatten) på en pub innan jag i princip däckade. Så. Trött. Kunde knappt somna dock, var för trött och hade för mycket i huvudet. Sen väckte deras katt oss halv åtta genom att gå på oss och attackera fötterna. Nej, orkar inte. Jag försökte blänga ut honom, men det funkade inte. Dumma Kattla. Söt är han, men jag är lite rädd för katter...

Nu är vi på biblioteket i skolan och skriver reflektionsprotokoll och budgetuppföljning. Jag ska kolla på tågbiljetter också sen, blir kanske att jag kommer hem en vecka innan praktiken börjar ändå. Hade varit så skönt att få vila lite från allt och alla. Livet är hårt just nu! (eller ja, inte om man jämför med typ Japan med för mig är det mycket just nu).